Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 23-06-2018, 21:13

Min labrador opfører sig underligt

Min labrador (formel 1) på 2,5 år opfører sig pludseligt lidt mærkeligt :-(
Sidste weekend havde han tynd mave i 3 dage, fre, lør og søndag men efter jeg havde givet ham kogt ris, kylling og grøntsager blev afføringen normal igen.Siden har han ikke ville ligge i nogle af hans kurve og når han ligge i sengen får han lige pludselig sådan et flip, hvor han snuser helt vildt ned i dynen, kan også trække hovedet tilbage meget hurtigt, som hvis man stak sig på noget, men der er intet.
Han har aldrig gjort sådan tidligere, bliver lidt bekymret, for om der er noget galt med ham?
Nogen der har erfaringer? Bedste hilsener Mette

Skriv et svar til indlægget25-06-2018, 11:53

Mod diare har jeg altid haft og brugt Canicur og Zoolac. De midler plejer normalt hurtigt at afhjælpe tynd mave, hvis det "dårlige" er kommet ud, og hunde ikke fejler andet. Men din Labrador virker ikke til at være helbredt for sin dårlige mave. Hans adfærd kan skyldes mange ting i både tarme og mave. Måske har han smerter, især når han ligger ned. Mit råd vil være at få ham tjekket hos dyrlægen. En af mine

25-06-2018, 12:02

(Hele mit indlæg kom ikke med, her skriver jeg det igen.);
Mod diare har jeg altid haft og brugt Canicur og Zoolac. De midler plejer normalt hurtigt at afhjælpe tynd mave, hvis det "dårlige" er kommet ud, og hunde ikke fejler andet. Men din Labrador virker ikke til at være helbredt for sin dårlige mave. Hans adfærd kan skyldes mange ting i både tarme og mave. Måske har han smerter, især når han ligger ned. Mit råd vil være at få ham tjekket hos dyrlægen. En af mine Beagler var øm i bugen 3 uger efter hun var blevet opereret for mælkeknuder og blev steriliseret. Dyrlægen røngtenfotograferede hende, men kunne ikke se noget på det foto, så vi aftalte han åbnede hende igen. Hvis han fandt cancer i bugen, skulle hun ikke vækkes men have fred. Det viste sig hun havde spist et stykke flis, som havde perforeret tarmen, så hun fik det og et stykke tarm fjernet, blev syet sammen igen, og hurtig rask og normal. God bedring med din Labrador.