Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 03-06-2018, 18:17

Hvalp passes af mor?

Hej
Vil hører om følgende:
Vi er så heldige at få en skøn hvalp hjem snart (8 uger gammel) vi har ferie i 6 uger, men i den vi blev godkendt til denne hvalp, havde vi booket en uges sommerferie sydpå. Det er 2 uger efter vi har fået hvalpen.
Vil I mene det er bedst for hunden at blive passet hjemme af noget familie, ell komme på en uges ferie ved opdrætter hvor mor og søster er??
På forhånd tak

Skriv et svar til indlægget04-06-2018, 14:22

Hvis i vælger at hvalpen skal passes hos opdrætter, vil det være bedst at den bliver der indtil i kommer hjem igen. Efter min udregning, har i så stadig 3 ugers ferie hjemme, til at vænne hvalpen til at bo hos jer, hvor de største opgaver i tilvænningen vil være, at gør den tryg, lære den at blive renlig, samt være alene hjemme i de timer i er væk på arbejde, når jeres ferie er slut.
Hvis i vælger at få hvalpen hjem 8 uger gammel, og den skal passes hjemme af noget familie, så er det vigtigt de har lært den at kende, så den er tryg ved dem, samt at de fortsætter den tilvænning i er startet på. = Renlighed, fodring, aktivering, gå-ture, i snor, alenehjemme, træning, og ikke mindst "regler" for hvad den må og ikke må.
Så i kommer hjem til en glad og tryg hvalp, efter jeres uge sydpå.
Jeg tror det vil forvirre den, først at bo hos jer, og flytte hjem igen til opdrætteren.
Og så tilbage til jer igen. Var det en voksen velfungerende hund, der skulle på ferie hos sin opdrætter, ville jeg ikke være bekymret. Det ville jeg klart foretrække fremfor at sende den i en pension. Til den tid, vil den også sagtens kunne passes af noget familie. Allerbedst p.t. vil det være i blev hjemme i alle 6 uger. Det ved i sikkert godt. Held og lykke med hvalpen og god ferie.
Vh. fra fhv. opdrætter, og mor til 8 familiehunde.

04-06-2018, 16:33

Mange tak for svar Aase Hansen. Virkelig værdsat ☺️