Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 23-05-2018, 08:15

Min hund er pludselig bange for mig

Hej allesammen

Vi har herhjemme den skønneste grand danios dame på fem år. Hun har aldrig været særlig glad for fremmed, men mod os har hun altid været den sødeste bamse, som bare elsker at blive nusset og leget med.

I et par dage har hun nu været virkelig bange for mig, helt uden grund! Jeg har aldrig nogensinde gjort hende noget. Når jeg kommer skynder hun sig over til min mor, gemmer sig eller løber væk. Jeg må slet ikke komme i nærheden af hende. Hvis jeg kommer for tæt på begynder hun nu at knurre og smaske, hvilket naturligvis gør mig rimlig utryk.

Håber at der er nogen af jer som kan hjælpe!!

Vh Franziska

Skriv et svar til indlægget25-05-2018, 17:39

Tænk på, måske er der noget som er forandret på dig. Kosmetisk eks. Hunde har en stor lugtesans. Da jeg for mange år siden, blev opereret for brystkræft, tog jeg hjem hver dag efter stuegang, stadig med dræn og forbinding. Da oplevede jeg, at ingen af
mine 5 hunde mere ville ligge i sofaen hos mig, som de plejede når jeg så TV . Det var helt klart den nye "duft" af blod og væske, - hospitallugten - der gjorde dem utrygge. Problemet er ikke til at leve med for dig og din hund, så hvis du ikke hurtigt klarer det, synes jeg du skal kontakte en adfærdsbehandler.