Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 11-01-2018, 11:19

Ægtepar på 60 år søger lille voksen rolig hund.

Vi (ægtepar begge 60 år) søger herigennem at "adoptere" en lille voksen rolig hund som mangler et roligt hjem . Helst en lille hund på max 4 kg.
Vi er begge stille og rolige samt MEGET hjemmemennesker.
Vi har 2 voksne sønner - men ingen børnebørn - så på den måde er her også roligt :-);
Mand - Allan - er VVS montør - og kone Helle er hjemmegående. (Er selvalgt førtidspensionist :-) så jeg (Helle har masser af tid og kærlighed at give.
Vi bor i Skælskør med pragtfulde områder til gode traveture.

Vi har for ikke så længe siden desværre mistet vores dejlige lille Yorkshire pige og synes nu at vi er klar til at have en lille hund igen.
Så er der nogen som synes om de skrevne ord i denne annonce - og som står i en stuation om at skulle skille dig/jer af med din jeres hund, så vil vi gerne høre fra dig/jer.

Mange hilsner fra
Allan & Helle

Skriv et svar til indlægget06-02-2018, 10:00

Hej. Vi står i den situation at vi bliver nødt til at komme af med vores dejlige papillon / chihuahua pige på 4 år. Vi ønsker at finde et perfekt hjem til hende og jeres situation lyder perfekt.
Hvis I er interesseret, kan vi skrive sammen på mail og/eller sms.
Mvh :)

06-02-2018, 10:33

I kan skrive til: ingirid32@gmail.com, hvis I er interesseret.

23-02-2018, 17:28

Kære Allan & Helle
Hvor lyder i bare som det perfekte match til min lille yorkie dreng. Jeg søger et nyt hjem til ham, da jeg slet ikke har den tid til ham, som han fortjener og har behov for. Han er vidunderlig, ganske enkelt.
Kh. Tina