Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-08-2017, 18:19

Hund og fuldtidsarbejde

vi er en familie på to voksne og to bårn, der br�ndende �nsker en hund. men er det realistisk at have en hund, når vi begge har fuldtidsarbejde? vores fritid er meget stilfårdig, og hunde kunne våre sammen med os stort set resten af tiden. hvor meget arbejder andre hundefamilier, og hvordan trives hunden?

Skriv et svar til indlægget08-08-2017, 16:51

mange, mange hunde bor hos familier, der har fuldtidsjob, hvordan hunden trives kommer jo an på, om man så er der for den, når man har fri (og det lader jo til at det vil i våre) - nogle allierer sig med familie/venner eller betaler sig fra, at hunden kan blive luftet i dagens l�b, og det er mest vigtigt, når det er en hvalp og unghund, men den voksne lårer at affinde sig med alenetiden, og finde ro og hvile i de timer familien er fravårende - måske er det ikke optimalt, men vilkårene er nu engang sådan (hunde sover meget, også når man er hjemme).
i kan risikere at dem der sælger hunden, har nogle krav om max. alenetid - men mener i en hund kunne skabe gl�de og yderligere oplevelser i jeres famiilie, synes jeg i skal g� i gang med at undersåge og forberede - urealistisk er det ikke !

12-08-2017, 11:49

det er ikke urealistisk, men har i mindre bårn, synes jeg i skal vente til de bliver ældre, mindst 12 år, og kan/vil deltage i luftning og pasning efter skoletid. selv solgte jeg mine hvalpe kun til familier, hvor en af dem havde deltidsjob, eller stårre bårn. max. alenehjemmetid 5 timer dgl.