Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-05-2017, 12:06

Chihuahua opfører sig underligt

Hej.
Jeg er lidt rundt på gulvet over min hunds opførsel. Det er en chihuahua på 8 mdr.
Hun er en utrolig glad, aktiv hund som normalt elsker ALLE mennesker hun støder på, og alle os omkring hende.

Søndag middag kl. 12 bliver hun afleveret ude på en gård for at blive passet natten over - hun har været der mange gange før, da det er nogle bekendte. De har katte, og også en lille chihuahua som er 4 mdr. yngre.

Mandag middag kl. 12, henter jeg hende så igen - og derefter har hun lagt og sovet uafbrudt 5 dage i streg (udover når vi lige har gået tur), og nærmest været helt skrøbelig - hun var ikke så glad mere, som hun plejer. 5 dage efter tager jeg til dyrelæge, og vi får hevet nogle tænder ud, som han siger har generet hende (mælketænder), og det skulle have givet hende tandpine, hun får en enkelt omgang pencilin da han siger hun har haft ondt i maven. Det er nu 2 dage siden, og hun er altså stadig bare ikke sig selv ..

Det er en indviklet situation, men er der nogen der måske har oplevet noget lignende, eller nogen som kan give råd omkring hvordan og hvorledes.. Det der bekymrer mig mest er de 5 dage hvor hun uafbrudt sov, og om hun mon igen bliver den lille glade livlige hund som jeg havde før .. Eller kan hun have taget skade af det, for hun var jo rimelig skrøbelig også, og magtede intet..

Skriv et svar til indlægget07-05-2017, 16:41

Jeg synes du skal få hende undersøgt nærmere en gang til, og fortælle dyrlægen om hendes ændrede adfærd. Det kan da godt være mælketænderne har generet hende, men det har de vel så allerede også gjort før hun blev passet på gården.
Spørg også jeres bekendte om de har observeret uheld evt. slagsmål mellem jeres hund og de andre dyr. Jeres tæve kan have smerter, som du ikke ser, men får hende til at lægge sig og så falde i søvn, i længere tid ad gangen.
Hvis hundene bare har leget almindeligt sammen som hvalpe gør, og ejerne ikke har stoppet dem, kan det bevirke, at de slapper mere af 1-2 dage efter, men ikke i 5 dage.

18-08-2017, 16:41

nu er det indslaget ved at våre af ældre dato, men spekulerer på, om der er fundet en forklaring.. hvis der ikke er, så få lavet en dyrkning af hendes urin, da jeg desværre selv har oplevet noget tilsvarende, hvor jeg havde k�bt en hvalp med urinsvejsinfektion, som ikke var blevet opdaget, men som havde udviklet sig langsomt henover 5-6 måneder til en nyrebet�ndelse. bare et tip, som dyrel�gerene ikke tænker på..