Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 23-04-2017, 05:51

Min hund opfører sig underligt?

Hej alle!

Jeg har en dejlig puddel, ozzy, han er 6 år, fylder 7 til September og er en dejlig dreng!

For tiden er han begyndt at opføre sig en smule underligt, sådan gøre mærkelige ting han aldrig har gjort før.

Skal lige siges han spiser og drikker som han skal, løber rundt glad når vi går tur oppe på marken, der er ikke noget andet der er ændret udover nogle små mærkelige ting derhjemme.

Det der er, er at ozzy altid har været rædselsslagen for at kravle ind under sofaen, han ventede altid på vi hentede hans bold hvis den var faldet derind, han ville ALDRIG ind under sofaen. nu, for ikke så lang tid siden, er han begyndt at kravle under sofaen, så ligger han bare dernede under - enten med røven ud eller hele kroppen derinde - og slapper af. Min mor og jeg syntes det var meget mærkeligt.

Derudover er han begyndt at lægge sig på gulvet når vi skal sove. Han ligger altid oppe i min mors seng og sover, nu er han begyndt at ligge på gulvet i stedet, bare lige pludseligt.

Han er begyndt at stirre ud i luften/ind i vægge flere minutter af gangen og reagerer ikke når vi snakker til ham.

Skal siges at der er intet der er ændret i hjemmet, ingen nye ting eller lugte, alt er som det plejer. Vi troede først det med sofaen var fordi han var bange, fordi han har en eneste gang i sit liv gjort det, og det var da han var mindre og det var nytår. Men han ser ikke specielt bange ud.

Og udover de mærkelige ting, så virker han ellers helt som han plejer helbredsmæssigt.

Er det bare os der er for pyldret? Er det normalt ens hund får nogle underlige vaner ud af det blå?

Mvh Stine

Skriv et svar til indlægget23-04-2017, 09:26

Man skal altid som i har gjort, bemærke adfærdsændringer hos sin hund.
Det kan være sygdomstegn, jeg synes i skal tage en snak med dyrlægen om. Både at han kravler ind under sofaen og gemmer sig, og Især det, at han stirrer ind i væggen og ud i luften, uden i kan få kontakt med ham. Hunde kan jo også som mennesker få sygdom i hjernen. Og alligevel opføre sig normalt i spise og afføringsvaner. Samt være en glad og velfungerende normal hund på andre måder i sin adfærd.

23-04-2017, 13:34

Okay! Tusind tak!! Det var godt jeg spurgte så, for vi var ikke sikker på om der var noget og om vi bare var lidt for pylret, men tror vi får en tid ved dyrlægen! Tak! :)