Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 21-03-2017, 14:28

Min hund's hale hænger pludseligt??

Hej!

Jeg ville lige spørge ind til om der er nogen der kender noget til "halens" adfærd ved hunden. Nu er det sådan at min hund Ozzy altid har haft sin hale siddende krøllet oppe på ryggen. Her henover den seneste uge er den begyndt at hænge. Han vil gerne få den op på ryggen en gang imellem når han logrer og går tur osv.

Det jeg har kunne læse mig frem til er fordi det kan være de er i smerte, men alle indlæg jeg har læst, skriver de deres hund ikke spiser eller piver. Ozzy siger intet, han drikker og spiser som han skal (og elsker sine godbider), han har ikke tegn på smerte når jeg sådan trykker lidt på hans krop, eller når vi er ude og gå.

Så jeg undrer mig om jeg bør få noget tjekket ved dyrelægen for en sikkerhedsskyld, eller om det kan skyldes alderdom? Nu er han 6 snart 7 år gammel og ved ikke om halen bare normalt hænger mere med alderen?

Det skal lige siges halen hænger ikke mellem benene. Den hænger bare slapt ned. Ved ikke om jeg kan uploade billeder her. Men ville sætte pris på lidt hjælp! tak :)

Mvh Stine og Ozzy

Skriv et svar til indlægget21-03-2017, 16:12

jeg ville nok få det checket hvis det er det meste af tiden.
Zorros hale hænger også når han er træt, det kan jo bare være den gamle dreng er træt og I skal kræve mindre. Han kan også have smerte, min gamle Jackie spiste lystigt da hun havde en diskosprolaps, mad kunne hun altid bruge.

http://min-servicehund.blogspot.dk/

21-03-2017, 17:29

Altså den hænger ikke størstedelen af tiden, men hænger bare mere end den plejer. Måske nok i sammenhæng med når han er lidt træt tror jeg. Der er ikke nogen ændring på hans spisevaner, han spiser langsomt og som han plejer. Men kan godt være jeg skal få det tjekket for en sikkerhedsskyld. tak :)

21-03-2017, 20:31

var så lidt
håber det ikke er andet end træthed

29-03-2017, 10:07

Går det bedre?