Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 10-02-2017, 19:13

Besøg på en kennel el. lign?

Det her er måske en lidt spøjs forespørgsel. Min meget gode veninde er inde i en stresset periode, og hun er samtidig verdens største hundeelsker og det kærligste menneske. Derfor tænkte jeg, at det hun havde brug for, ville være at blive omringet af hel flok hunde, hun kunne kaste sin kærlighed på. MEN, hvor i al verden kan det lade sig gøre? Jeg personligt kender ingen kennelejere, og jeg aner ikke, om sådanne aftaler, hvor privatpersoner sådan kommer på besøg, overhovedet er noget nogen gør sig i.
Al input og råd mm. er utrolig velkommen! :)

Skriv et svar til indlægget11-02-2017, 08:05

Almindeligvis åbner kennelejere deres hjem, for dem der er interesseret i en bestemt race, og kommende hvalpekøbere.

Mit forslag er at du og din veninde ta'r på udstilling og møder en masse forskellige, hvor man så kan knytte nogle kontakter og eventuelt aftale besøg. Alle udstillere vil som regel gerne snakke om deres hund(e).

I denne weekend er der udstilling i Fredericia, ellers kan du på www.hundeweb.dk under udstilling se hvor der er arrangementer i resten af landet.

11-02-2017, 09:45

I kan prøve at kontakte internater eks. Dyrenes beskyttelse og Dyreværnet, som har behov for og gerne bruger frivillige til at hjælpe sig i de daglig opgaver med dyrene.
Rengøring, fodring, luftning, og aktivering.
Når hun er en stor "hundeelsker", vil det "job" give hende rigtig gode oplevelser, som også vil være afstressende. Internaternes adresse i kan skrive til finder i let på nettet.