Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-02-2017, 22:46

Afføring i sengen

Hej alle, jeg har en lille tæve på 5-6 måneder. Jeg arbejder om dagen og der holder krølle (som hun hedder) sig helt fint, når hun er alene. Men engang i mellem arbejder jeg om natten i weekenderne, hvor jeg med garanti kan komme hjem til en hundelort lagt midt på sengen. Synes det er meget mærkeligt det kun er om natten hun gør det. Jeg sørger altid for at gå med hende inden jeg tager hjemme fra ligesom jeg gør om dagen, hvor der ikke er nogen problemer.
Kan det være af frustration over hun skal være alene om natten, eller for at markere sig ? Hjælp mig og mit sengetøj

Skriv et svar til indlægget08-02-2017, 10:47

Egentlig er det jo meget nemt - hunden skal ikke have adgang til din seng, når du er på nattevagt.
Har du mulighed for at begrænse dens adgang til huset, så kan det være en god ide. Mange hunde er tryggest, når de kun har adgang til deres eget lille hjørne af huset, hvor der er kurv, tæppe, lidt tøjdyr el.lign.
Vi har prøvet det selv, med en dejlig Hollandsk Hyrdehund, vi havde for end del år siden. Når han fik lov til at være i hele huset kunne vi være sikre på at komme hjem til en ordetlig kage midt på stuegulvet. Når han fik lov at være i en lille baggang var der aldrig noget.

Vi må jo se i øjnene, at vore hunde aldrig bliver lykkelige over at være alene hjemme.

06-03-2017, 10:53

Vil også anbefale, at du ikke giver din hund adgang til alt for mange rum. Nu hvor det er en hvalp, mere eller mindre, så vil der også være ekstremt meget (måske lidt ærgerlige rengøringsopgaver) Forbundet med disse.

Der er mange gode grunde til at holde din hund til de mindst rum, men vil helt sikkert anbefale, at man tænker meget over, hvor meget besvær, der er forbundet med at give dem adgang til hele huset.

Som Kaj så rigtigt siger, vil hunden formentlig også føle sig mere tryg. Giv den eventuelt en hundekurv, som den kan vænne sig til.