Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 06-02-2017, 20:00

Min hund krummer sig efter mulig "sædafgang"

Hej. '
Jeg har en tysk schæfer hvalp på 4 måneder, Rambo hedder han. Vi har en nabo med en mops som han er rigtig glad for. De er simpelthen bedste venner! Mopsen har det med at ville humpe min hund mange gange i løbet af en aften. I aften skete det, at mopsen ville slikke penis på min hund, og så begynde han at humpe mopsens hoved. Efter 15 sek. stod han helt stille med krummet ryg og kunne ikke gå eller rette sig ud. Han lagde sig også ned, men kunne ikke hjælpe ham selvom jeg prøvede. Og det stod altså på i 5 hele minutter..... er det normalt ????

Skriv et svar til indlægget06-02-2017, 21:52

Det er ikke kun hanhunde, der "humper", det gør nogen tæver også og de skeler ikke altid efter om det er på en han eller tæve.
Den Mops er åbenbart meget energisk, måske overfor både mennesker og andre hunde, måske for at ville dominere din hvalp.
Jeg synes dens ejer bør stoppe tævens "leg", som gøres bedst, ved at tage kontakt og aflede den.
Det har sikkert været for meget for din hvalp, han er kun 4.mdr. slet ikke kønsmoden. Hans krop er slet ikke udvokset til voldsomme lege, løb eller lange gåture.
Han kan sagtens have fået ondt i ryggen af den "parringsleg", som heldigvis fik ham til at lægge sig og slappe af. Men skån ham for al vild leg fremover.