Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 20-01-2017, 19:15

Hjælp min hund har allergi

Hej med jer

Min dejlige hund Bella, fik for 5 måneder siden en allergisk reaktion på munden/læberne. Der kom infektion i og vi tog til dyrlæge og fik piller samt creme. Hævelsen forsvandt derefter og poterne så igen fine ud.. desværre har det været lidt tilbagevendende ca 2-3 gange i mindre grad, hvor vi så behandlede hende med cremen igen. Nu er det så tilbage igen igen og ser ud til at forværres i samme grad som da vi tog til dyrlæge sidst .. vi tror måske det kan være hendes tøjdyr som nu er fjernet (dengang troede dyrlægen det evt kunne være en plante).. har i nogle ideer? Råd? Det er udelukkende på forpoter som sprækker og udenpå læberne som bliver røde og hæver op.

Mange bekymrede tanker fra Camilla.

Skriv et svar til indlægget21-01-2017, 17:49

Hej Camilla.
Jeg har selv haft et par tæver med allergiproblemer. Men hvis hunden ikke også får røde poter, som der opstår ved gærsvampeallergi, tror jeg ikke de 2 problemer hænger sammen.
Du skriver poterne "sprækker", så kan det være en god ide` jævnligt at vedligeholde trædepuderne med eks. kopattesalve, du kan købe i NETTO.

Der kan tit opstå gærsvampe i dybe læbefolder, der så behandles ved infektion.
Fordi hunden klør sig i læberne, opstår der så også gærsvampe mellem tæerne på forpoterne.
Det samme kan forekomme, hvis der opstår gærsvampe og infektion i ørerne.

3 af mine hunde blev med mellemrum behandlet for gærsvampe disse 3 steder i flere år. De fik også allergidiæt, men det bedste der hjalp mod deres allergi var at blive sterilliseret. Problemet var hormonalt betinget.