Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 05-01-2017, 13:37

Studerende med hund..?

Hej :-)

Jeg har i længere tid overvejet, om en hund ville passe ind i hverdagen som studerende. Hvad synes i? Jeg går på gymnasiet fra 8 - 15, de fleste dage plus minus et par timer. Er det synd for en hund at være alene så længe? Jeg arbejder også, men det er normalt fra 16, og ellers mest i weekenden. Ville det være synd at lade en hund være alene så længe?

Skriv et svar til indlægget05-01-2017, 15:24

Mit svar er et klart JA. Du er jo også stadig meget ung, gætter jeg på.

Vent hellere med at få en hund, til du er færdig med at studere, er blevet ældre, fået dig et job, med faste arbejdstider, hvor hunden helst ikke skal være mere end 5-6 timer dgl. alene hjemme.11-01-2017, 22:40

emma


synes det er synd for en hund at,være alene så længe,plus du også arbejder nogle gange i weekwnden.

tag og bliv færdig med dine studier,få et fast arbejde,og faste arbejdstider.

at,du nu ønsker dig en hund under din studietid er egoistisk.

du skal læse til eksamen,kan blive stresset og midt i det hele lufte en hund.

vent,det er mere synd for hunden ikke at få en ejer som dig studerende,end det er synd for dig IKKE at,få en blød lille hundehvalp.

vent

venlig hilsen vibeke

16-02-2017, 10:42

som udgangs punkt mener jeg ikke det er umuligt at havde hun og studere.

MEN
du er væk hele dagen og nogle gange på arbejde, det for lang tid... + arbejde i weekenden. eneste måde jeg kan se det fungere er hvis din hund kan være med dig i skole/på arbejde.
det kan være dyrt at havde hund, SU rækker ikke altid så langt = behov for mere arbejde = mere alene tid til hund (med mindre den er med) ikke godt.
Det kan være svært at finde studieboliger hvor man kan havde hund.

så jeg tror dit bedste bud vil være at passe hunde, tjen lidt penge mens du lufter hunde, hunde Sitte i din ferie hjemme hos folk mens de på ferie, være frivillig hos f.eks. dyreværnet m.m.
https://min-servicehund.blogspot.dk/