Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 18-12-2016, 09:32

Ny lille hund

Hej, Jeg har en Dansk-Svensk gårdhund som jeg er meget glad for, den er 13 år og har en del helbreds problemer, jeg er så små begyndt at se mig om efter en ny hund, der et problem med min hund og det er den fæller meget og dens hår er næsten umulige at få af tæpper m.m. Jeg vil gerne have en lille vagtsom hund der ikke fæller så meget, er der noget der har nogle gode forslag ????
Skal jeg vendte med at få en ny hund indtil min egen er død og borte, eller skal vi få den i god tid inden min er borte???

Venligst Steen Houmann

Skriv et svar til indlægget19-12-2016, 21:43

Hej Steen.

Cairn Terrieren er en fræk og vagtsom lille størrelse som du kan tjekke ud. De fælder ikke så meget men skal til gengæld trimmes et par gange om året.

Af hensyn til din gamle hund synes jeg du skal vente til han er taget videre med anskaffelsen af en ny hvalp. Hvalpe er notorisk irriterende, og en gammel hund har ikke det overskud der skal til for at tolere den. Du ender med en ulykkelig gammel jas som måske sætter hvalpen alt for hårdt på plads, og så har du en hvalp med dårlige oplevelser med andre hunde fra starten af.

Håber i får en god sidste tid sammen.

Mvh Claudia

20-12-2016, 16:34

Tusind tak for dit svar Claudia.....