Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 14-12-2016, 20:02

Hund og gymnasium?

Hej jeg er en pige på 15 år, som skal have en hund i næste uge. Hunden er primært mit ansvar, og det er mig som mest skal gå med den og træne osv. Den er selvfølgelig også mine forældre, da de er de voksne, og de kommer også til at gå og træne med den. Jeg skal i gymnasium efter folkeskolen og mit spørgsmål er egentlig. Kan det lade sig gøre at have en hund, og stadig have en masse tid til venner, fitness, lektier, fester osv?

Skriv et svar til indlægget19-12-2016, 21:52

Hej Anne,

Det kan det sagtens. Men alting med måde:) Husk på at det er et lille væsen hvis omdrejningspunkt kommer til at blive dig. Det vil sige hvis du har en rigtig travl uge, så skal du kalkulere med at bruge lørdagen på den og ikke tømmermænd. Og ligeledes er der ikke plads til afstikkere efter skole hverdag, for der sidder en hund derhjemme som har ventet hele dagen på dig.

Men tid med dine venner kan jo også sagtens kombineres med lange ture og fodbold med hunden. Det behøver jo ikke være enten/eller.

Som udgangspunkt vil jeg dog råde dig til at være indstillet på at sætte den gøjt på prioriteringslisten. Det er jeres valg at bringe den ind i hjemmet og så er den ikke tjent med at leve sine dage fuldstændigt alene og ustimuleret.

Hvilken race er den?