Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 01-12-2016, 06:47

Hvilken race?

Hej alle sammen..
Nu er tiden snart inde til at jeg kan få min første hund.
- jeg bord på et mindre nedlagt landbrug 400kvm hus og pæn have plus skov lige om hjørnet. Jeg har klinik hjemme i en af staldlængerne. Hvilket vil sige at jeg arbejder hjemme og selv vælger arbejdstider.
Jeg har ikke selv haft hund før, men har generelt en god forståelse for hunde. Plus jeg har haft heste held mit liv, så ved udemærket hvad et tidskrævende dyr kræver. Mit spørgsmål er så hvilken race. Jeg er ikke til små hunde. Jeg er selv et meget aktivt menneske og holder af at være ude.

Håber i har nogen bud

Skriv et svar til indlægget02-12-2016, 20:15

Der er rigtig mange racer der kan passe på det du skriver, det kommer helt an på dit aktivetetsniveau, og om du er til pelspleje,
Berner Sennen el. Newfoundland kunne være et bud, eller retrieverracerne, af hyrdehunde Border Collie, Collie, Bearded Collie, spidshunde Siberian Husky, Alaskan Malamute, terrier Airdaile el. irsk terrier.

Du må vide hvad der tiltaler dig. Det er en god idé at ta' på udstilling og tale med forskellige opdrættere og se hundene in natura.
Eller brug et "gammeldags" hundeleksikon og se og læs om de forskellige racer, det gi'r et bedre overblik end at scrolle på nettet...