Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 27-11-2016, 23:55

Aggressiv fransk bulldog

Vi har to franske bulldogs. En tæve på 3 1/2 år og en kastreret hanhund på 2 1/2 år. Da vores tæve var hvalp/ unghund var hun ofte sammen med andre hunde. Der blev flere gange om ugen gået tur med en hundeflok i en hundeskov. Vi overtog så den lidt yngre handhund som havde adfærds problemer. Han har stadig lidt problemer men vi har fundet ud af at meget af det stammer fra en dårlig hørelse. Men så startede et langt større problem. Vores tæve begyndte at vise større og større aggressiv opførsel over for hunde hun ikke kender. De hunde hun kender i forvejen er der ingen problemer med. Men hunde som vi dagligt møder på gåture men som hun ikke har snakket med skal bare dø. Specielt mindre hunde er hun særligt aggressiv over for. Hun har en enkelt gang nappet en anden hun. Imens jeg stod og talte med hundens ejer og troede at hun var faldet til ro. Men siden da har jeg ikke turdet forsøge at lade hende komme tæt på hunde hun ikke kan lide. Er der en forklaring på denne aggression. Og evt. Kan det trænes væk.

Mvh. Bjarke

Skriv et svar til indlægget28-11-2016, 12:14

Hunde kan ikke altid lide alle andre hunde. Det synes jeg heller ikke, de behøver. Hun er nu en voksen tæve, tryg ved at omgås dem hun kender.
Hun bor sammen med en hanhund, de trives og leger sikkert hundegodt sammen, som hanhunde og tæver plejer. Hun bestemmer og han adlyder.
Vær glad for det.