Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 26-11-2016, 17:19

Kastrering uden krave?

Hej.
Min 1½ årige lille hund blev kastreret i torsdags, alt gik fint, og jeg fik det at vide som jeg skulle, troede jeg.... Han har slikket sig meget i det, og nu er han blevet meget blodrød, rundt om hans nipper. Jeg søgte hurtigt på google, og så at han skulle have krave på, for han måtte jo IKKE slikke sig, hvilket jeg jo selvfølgelig ikke have tænkt over.
Mit spørgsmål er, kan de virkelig passe, at de ikke engang nævner det over for en, at de ikke må slikke sig, og ikke giver en krave med? Og hvad skal jeg gøre?

Skriv et svar til indlægget28-11-2016, 12:02

Dyrlægen burde selvfølgelig have fortalt dig, at du skulle holde øje med, om han slikkede sig, samt hvordan du kunne undgå det. Da slik og bid både kan give infektion og forlænge sårhelingen. Er man rigtig uheldig kan syningen gå itu.
Jeg synes du skal konsultere dyrlægen, så han bliver tjekket, og behandlet.
Ved operation af mine tæver brugte jeg altid sårspray, der både virker mod infektion, og smager grimt, så det mindsker hundens lyst til at slikke og bide sig.
Om natten, hvor jeg ikke kunne holde 100% øje med hundene, gav jeg dem en halskrave på, som jeg også havde købt hos dyrlægen. Den slags i gummi, der fyldes med luft, som er blød at sove på, ikke ubehagelig som skærmen af plastik er, der også stadig kan købes.
God bedring med din lille hund.