Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 14-10-2016, 17:07

Min hundevalp bidder.

Hej jeg har en JRT. den er nu 12 uger gammel, og jeg har kun et problem hun bidder.
vi har kokustæppe på i vores udestue og det bidder hun meget i.
hun bidder også i min hånd, det gør undt og kommer ligepludselig.
Jeg søger altid at aflede hende med leg og godbidder, men hun venner hurtig tilbage til gulvtæppe og bidder i det. Hvad kan jeg gøre ?

Skriv et svar til indlægget14-10-2016, 20:10

Alle hvalpe "snapper" mere eller mindre ud efter både vores hænder, snørrebånd, ting, møbler m.m.
Sådan gjorde de også i leg med søskende hos opdrætteren.
Det gør rigtig ondt, og det skal de vænnes af med, før de 5 mdr. gamle skifter til blivende tænder. Hver gang hun gør det, så sig nej, og giv hende noget hun må tygge/bide i. Snupper hun forbudte ting, skal du ikke hive det ud af munden på hende. Men bytte tingene med noget hun må bide i.
Du kan også have en papkasse fra supermarkedet stående med forskellige brugte papemballage i, med og uden små madgodbidder i. Eks. skyllede mælkekartoner, WC-papruller, Køkken-papruller, en frotte sok du binder små knuder på. Som hun kan ruske.
Min første hvalp bed tæppeunderlag istykker, løb rundt med sofapuder. Den gang havde jeg ingen erfaring med hundehvalpe, som jeg nu har fået med årene, hvor jeg har været mor til 8 Beagler og 3 kuld hvalpe siden 1981.
Men vi løste tæppe-og pudelegene, ved at fjerne dem 2-3 måneder. Da de blev lagt på igen, havde hvalpen glemt alt om at bide i dem.
Så jeg vil foreslå i ruller kokustæppet sammen og gemmer det i nogle måneder.