Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 09-09-2016, 21:48

Akut hjælp! Min nye hund bider!

For at gøre en lang historie kort, er jeg for førte gang blevet hundeejer og skal have hende med hjem fra Spanien her på tirsdag. Hun stod til et liv på shelter elever værre, aflivning.
Men problemet så at sige, med denne hund, er at jeg ikke aner dens baggrund udover den er blevet reddet fra mishandling på et shelter hvor hun har været spærret inde og nok blevet tævet og sådan. Kan man lidt fornemme på adfærden.

Da det jo er min første hund aner jeg ikke en pind og vil bare alt godt for dette enormt søde væsen. Jeg vil give hende masser af kærlighed og et godt hjem! Men ...

Hun har det med at snappe i stressede situationer (hvilket jeg forstår). Jeg forstår hun har været udsat for en masse forfærdelige ting og derfornogså reagere sådan. Hun er 4-5 år og det har derfor stået på mange år, desværre.
Jeg respekterer når hun knurrer og ikke vil give mig legetøj og lignede. Men i dag havde hun lige været oppe og ringe, altså set en kat og hundene i andre haver gøede og hun havde fået godbidder. Så ville jeg bære hende ind i stuen i sofaen (af sikkerhedsgrunde for min mors katte). Jeg var usikker fordi hun var oppe at ringe og jo havde snappet ud efter mig dagen før. Da jeg tog om hendes mave bed hun kig i hånden og løb herefter ind og gemte sig på en hylde.

Jeg kan derfor se hun ved det er forkert. Mit spørgsmål er, hvordan opbygger vi tillid og hvordan lærer hun at hun ikke må bide mig?
Jeg et meget frustreret. Jeg ved hun kan mærke jeg er nervøs men det er en følelse jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med. I næste uge skal vi være alene hver dag og jeg frygter lidt hvordan det vil gå, hvem der bliver bossen derhjemme.
Hmm

Skriv et svar til indlægget