Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 15-07-2016, 15:25

Angste hunde

Hvem kan rådgive mig? Min labhvalp er 11 uger gl og med på camping. Dette klarer hun flot. Har en 6m lang wire og finder sig fint i det. Problemet er at naboens cocker IKKE er i snor. Denne hund er meget angst og vi har set den spurte afsted mod andre hunde med fuld aggression. Det bedste forsvar er jo stadig et angreb. Jeg ønsker naturligvis ikke at min hvalp har nogen som helst kontakt med denne hund. Den har netop kommet meget ludende og angst for at snuse til min hvalp, men jeg stoler simpelthen ikke på, at den vil nøjes med det. Hvad ville I stille op her? Gode råd modtages med tak. Vh Ullas mor

Skriv et svar til indlægget16-07-2016, 11:27

Det er dig der bestemmer hvem din hvalp skal have kontakt til. Du har din hund i en 6 meter lang wire, vel inde på din private del af campingpladsen.
Der har naboens hund ingen adgang. Bed naboen om at holde sin hund i snor eller forsvarlig opsyn, på sin private del af pladsen.

I øvrigt er der vel regler, der gælder for ALLE hundeejere på campingpladsen.

Jeg kan ikke forestille mig, det er tilladt at lade hundene løbe løse omkring.
Vi har selv boet på camping pladser med vores hunde, når vi var på udstillinger med dem. De blev luftet i snor og var kun løse under opsyn på den lille firkant der hørte til vores campinghytte.