Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 29-06-2016, 07:32

Hvalp på 11 uger tisser indenfor LIGE efter han har været ude

Hej,
Vi har fået en hvalp, som er 11 uger. I starten gik det ok med renligshedstræningen. (Vi bor i hus og har en mellemgang med græs ind til naboen) Så det har været det perfekte sted for ham at tisse og skide før. Det har han også gjort fra da han var 8 til ca 10 uger. Selvfølgelig har vi haft nogle uheld. Men nu har naboen fået lagt nye bede og sten i sin side af mellemgang... (Der er stadig massere af græs som han kan besørge på) Men efter de har fået lavet dette vil han ikke Skide eller tisse ude? Og til vores store frustration går han direkte ind og tisser indenfor. Og han går det stort set hver gang indenfor nu.
Jeg prøvede siden klokken 20 igår aftes at få ham til at tisse udenfor. Hvor vi stod udenfor 10 minutter. Men så begynder han selv at løbe væk og sætte sig hen foran havelågen... Eller gå over i bedet og finde en sten eller noget andet spændende. Og dermed har han travlt med det og får ikke tisset!
Jeg prøvede fra klokken 20 til 22 hvor vi gik ind og ud hele tiden og stod med ham 10 minutter. Til sidst løb han bare hen til havelågen hver gang jeg satte ham ned. Når han har så har været inde i 5-10 minutter pisser han på gulvet... Jeg har taget ham i at tisse flere gange og skynder mig at tage ham op og ud på græsplænen igen så han kan tis derude MEN han gør det ikke og så kommer vi ind igen efter 10-20 minutter og han tisser indenfor.................

Jeg har prøvet at gå et nyt sted hen og får ham til at tisse. Jeg har prøvet at tage snor på ham og gå en tur også...
Ingenting får ham til at tisse. Og når vi så kommer ind så er der bingo...

Det er meget frusterende for da han var 8-10 uger kunne han jo godt finde ud af at gå derude og tis de fleste gange??
Så det er ligesom gået ned ad bakke og det er meget frusterende!

Nogle med gode råd?

P.s han bliver rost til skyerne hver gang han gør noget udenfor, hvilket ikke er særlig tit mere desværre!

Skriv et svar til indlægget29-06-2016, 17:10

Det lyder som om han er blevet utryg ved at besørge ude, på sin vante plads især.
Da problemet er opstået i forbindelse med naboens nye anlæg med sten og blomster på fællesarealet, tænkte jeg på om de har sprøjtet med "Gå væk hund", som sagtens kan have "ramt" jeres græs også.
Det kan jo tænkes de ikke er så positive overfor at jeres hvalp besørger stort og småt på fælles arealet. Slet ikke nu hvor de har anlagt blomsterbede, på deres side.
Måske skulle du tage en snak med naboen, om de føler sig generet, og har brugt
"Gå væk hund" man vist kan købe på spraydåser.