Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 25-06-2016, 07:21

Hjælp!

Vi har en skøn Golden blanding på 30 kg (tæve).. Hun er 10 måneder gammel, og vil fik hende som hvalp i november.. Og hun har altid haft fri adgang til haven, når hun selv ønskede det.. Det har dog vist sig nok ikke at være så godt at give hende det! Efter det er blevet sommer og vi andre også er begyndt at rykke med ud i haven.. Er det tydeligt at mærke hun føler haven som sit teritorie! Hun angriber faktisk når vi går der ud, især mig, som plejer at bestemme! Hun gør af os, hopper op, bider, og fare ellers rundt som en gal! Inde i vores hus er hun helt anderledes, da lyste hun og er ellers go som dagen er lang!
Nogen ideer til hvad jeg kan gøre mod dette problem?? Jeg har prøvet at træne med hende der ude, for at vinde lidt kontrol igen.. Men hun lystre ikke, og det er også svært at holde ud for mig, da hun bliver ved at bide imens..
Håber nogen har nogle gode råd!

Skriv et svar til indlægget25-06-2016, 12:03

Har hun altid før gået alene i haven, eks. kun ud og ind for at besørge og selv snuse lidt rundt, ?? Så har hun måske kedet sig.

Den adfærd hun viser kan betyde: "Leg med mig".
Du skriver du vil vinde kontrol igen, at du har trænet, men hun lystrer ikke. At hun fortsætter bideriet, som nu er svært for dig at udholde.
Hvordan har du trænet hende til for opnå kontrol, til at hun accepterer, det er dig der bestemmer ???
Udfra dit svar skal jeg prøve om jeg kan give dig råd for problemet.