Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 16-05-2016, 16:21

Tumor i hjernen

Hejsa alle.
Jeg er ejer af en JRT tæve på 10,5 år. Hun har de sidste 1,5 måned haft "anfald" hvor hun mister balancen i bagben og vælter fuld rundt. Det vare ca 3-5 min og så hun glad igen. Dyrelægen mener det måske kan være en hjernetumor. Er der nogen der har haft hund med hjerne tumor så vil fortælle om deres forløb? Hvordan det startede. Tusinde tak fra Livas mor :-)

Skriv et svar til indlægget17-05-2016, 10:23

Hej Tania. Vi havde en fransk bulldog med tumor. Først troede vi hun var blevet blind, da hun ikke så en godbid. Hun begyndte at dingle og gå ind i ting på turen osv. hun kunne virke normal, men pludselig kunne hun falde. Vi måtte desværre sige farvel. Hun var kun tre år. MVH. Tina Eriksen

17-05-2016, 10:31

Hej Tina. Det jeg ked af at høre :-( hun skal til en ny neurologisk undersøgelse i morgen og evt CT. Håber selvfølge det er ALT andet en tumor. Har læst en del Jack Russell kan få ataksi så håber!!

29-05-2016, 06:13

Hej Tania. Min søns Chihuahua Luna, har fået konstateret i sidste uge. Det startede med hun gik ind i al ting, det viste sig at være blindhed. Mit hjerte bløder når jeg ser hende bumle ind i al ting med sin lille snude spids. Jeg håber han viser sig som en ansvarlig hundeejer, og sender hende til FrikadelleHimlen, selvom hun er hans et & alt.
Hendes appetit & væske indtag er steget,og der har jeg lige læst; at det kan være tumoren, der kan sidde trykke på div. steder i hjernen.
Susan

24-10-2016, 06:16

hej Tania vi har lige måtte aflive vores hund som havde en tumor i hjernen og han fik 4 anfald lige efter hinanden hvor han ikke kunne styre sine ben.han var næsten 9 år gammel det gør bare så ondt og det skete i tirsdag :-( hilsen jette eva christensen