Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 05-04-2016, 19:40

Håber nogen med erfaring omkring drægtig tæver kan hjælpe.

Hej alle sammen :);

Jeg har en tæve på 5 år der for anden gang skal have hvalpe, Hun er i dag på dag 65 så det skulle jo gerne snart være tid. Vi er lidt i tvivl om nogle ting, som jeg håber i kan hjælpe mig med.

Vi har ikke taget temperatur på hende endnu, kan det betale sig at gøre det nu?

Hun er en smule anderledes i dag, hun virker lidt bedrøvet. Men samtidig er hun meget kontaktsøgende! Hun kan nærmest ikke komme for tæt på mig. Og det er allerbedst hvis jeg sidder i hendes kasse, så hun kan ligge på mig! Hvis jeg lukker døren ind til hende, så gør og hyler hun helt vildt indtil jeg kommer ind til hende. Tænker på om der er noget under opsejling nu. hun halser ikke, graver ikke, bygger ikke rede, dog hoster hun meget. Hun har kastet op i går aften og ikke spist siden, men hun har generelt ikke spist så meget den sidste uges tid.

Hun pev og pustede lidt i aftes, men det var det. Da hun havde hvalpe sidst, gravede hun huller i haven, men det har hun ikke gjort denne gang. Men den her gang er hun også meget fortrolig med hendes kasse, så tænkte det måske var derfor hun ikke følte behov for det :);
Sidst gang fik hun 12 hvalpe. Men denne gang er hun ikke i nærheden af samme størrelse. Kan antallet af hvalpe forlænge drægtigheden?

Hvor mange dage skal der gå før vi tager kontakt til dyrelæge?

Håber der er nogen med noget erfaring, der har lyst til at svare på mine spørgsmål :)

Skriv et svar til indlægget