Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 31-03-2016, 15:51

Hundepasser 1.6 - 11.6 2016

Jeg søger en hundepasser, som meget gerne må være vores faste hundepasser, de to gange om året, hvor vi rejser. Vi har en Shiba Inu han på knap 4 år. Han er meget stille og meget rar, men er vokset op som kennelhund og vi har først fået ham for knap et år siden, og det har taget tid for ham at falde til. Bl.a. har han været ked af det, når vi gik i flere timer, men det er helt overstået. Han gør heller ikke. Han er altså ingen vagthund. Jeg er pensionist, så han har ikke været meget alene i det år, der er gået, så hvis du er væk hele dagen, dur det ikke. Du er nødt til at have ham på "prøve" en dags tid eller måske to inden ferien- så jeg og du kan se, om det fungerer. Vi rejser igen 20. oktober til 1.november. Det er ikke alle hanhunde, han synes om, men vi går bare uden om, så er der intet poblem. 3460 Birkerød.

Skriv et svar til indlægget02-04-2016, 21:20

Hej, jeg tilbyder hundepasning i Strøby Egede, i naturskønne trygge omgivelser, hvor din hund bliver en del af familien og må færdes frit i hus og lille indhegnet have, under kærlig opsyn 24/7, med en masse af menneskelig kontakt og mulighed for at stifte venskab med en anden hund, da vi selv har en chihuahua, hanhund, som er også 4 år gammel :);
Da vores også reagerer meget forskelligt og uforudsigeligt på andre hunde, må det lige "testes" inden man tager beslutning.
Inden eventuel pasning tilbyder vi et uforpligtende besøg, så I kan se stedet og vi kan hilse på hinanden, både mennesker og hunde. Inden eventuel pasning tilbyder vi et uforpligtende besøg, så I kan se stedet og vi kan hilse på hinanden, både mennesker og hunde.
(Pris: 150 i døgnet, 1.000 pr. uge);
Tjek evt. min gruppe på fb, som hedder "Privat hundepasning-små hunde-Køge & omegn".
KH

05-04-2016, 07:27

Goddag . Jeg vil gerne passe godt på jeres vuf han skal nyde og hygges om hvis han kommer her . Jeg bor i Gevninge lille rækkehus lukket have , og jeg giver ham tre friske gå ture og så en lille nat tur