Indlæg: 8

Oprettet af | Oprettet: 21-03-2016, 10:42

hundepasser tilbydes :) i 2830 virum

hej, jeg er en kvinde på 53 som bor sammen med datter på 13, vi bor i virum, vi er meget glade for hunde :), men har dsv ikke muligheden for selv at have en, så derfor vil vi med glæde passe en :), jeg har tidligere haft gravhunde, og så har vi tit passet min brors dansk-svenske gårdhund, også har min datter været hundelufter for mange forskelige hunde. vi bor lige ved siden af en stor skov, så der er gode luftnings muligheder :), vi er for det meste hjemme i ferier, vi håber meget at høre fra nogle af jer :);
mvh Anne Mette og Olivia

Skriv et svar til indlægget21-03-2016, 11:18

Hej Anne Mette og Olivia.
Måske er det vores hund I skal passe..
Forhåbentlig får vi en Coton de Tulear tævehvalp ca. 1/7.

Vi søger en familie der vil være vores hunds 2. hjem når vi af og til rejser eller skal ud om aftenen. MEN vi bor inde på Frederiksberg og i Glostrup om sommeren, så det er jo ikke så handy. Vi har bil, men kan jo også få brug fra at få hunden hentet. Lad mig høre hvad I tænker.

Skriv gerne direkte til galleriet@livetslinier.dk
Mvh. Jonna

21-03-2016, 11:32

hej jona, jeg har sendt dig en mail :);
mvh Anne Mette

10-04-2016, 16:07

Hej Anne-Mette og Olivia. Jeg er aldeles ny herinde, og ligeledes er tanken om, at andre skal passe min guldklump, Frida. Jeres indlæg var det første jeg læste, og tænkte, at i lød skønne. Jeg har tilfældigvis verdens skønneste hund. På 1 år og fire mdr. Altså en stor teenager. Hun er ikke en gravhund, og ved ikke, om i generelt er mere til mindre hunde - fordi der er naturligvis kæmpe forskel. Især på behovet for motion og aktivitet. Frida er en husky/aussie og er (naturligvis i mine øjne) den mest vidunderlige kærlige hund og en hund alle kender her på Vesterbro hvor vi bor. Hun ser nemlig meget speciel ud. Og meget sød ud.

At skrive, at Frida er en krævende hund, synes jeg er forkert - og dog. Hun kræver tid. Og hun behøver opmærksom tid. Får hun den, er hun den sjoveste lille dims. jeg kan forklare meget mere om hendes natur, hvis i skulle have interesse.

Jeg har Frida med min kæreste Kristian, og da hun ikke kan være alene meget mere end to timer, betyder det, at pelsdyret følger os i tykt og tyndt. Vi elsker at være sammen med hende og savner hende når vi ikke er, men vi kunne godt have brug for en 'fridag' en 'friweekend/fridafriweekend' i ny og næ. Måske endda en lille ferie hvor hun ikke er med. Kristian er fotograf og jeg maler og spiller musik (og arbejder på en kaffebar). Og så vil vi self gerne have, at Frida er hos folk der synes hun er sød og sjov og lidt fræk, ligesom vi gør. PS hun er en værre sofadyr.

I er velkommen til at få billeder eller høre mere hvis interesse :);

Mange hilsner Fie og Frida

04-05-2016, 05:49

Hej Anne Mette.
Vi søger pasning til vores lille labrador på ca 1 år, og så derfor dit indlæg som ser meget spændende ud.
Hvis du har lyst, vil du så sende mig en mail på frk.laursen@gmail.com :) tak. Vh Maria

05-05-2016, 11:44

kære Fie og Frida
vi vil meget gerne passe Frida, hund lyder som en rigtig skøn hund :-);
mvh Anne Mette

05-06-2016, 12:51

Kære Anne Mette
Vi har en søde Nordbottenspids, der har brug for at blive passet af og til. Han er godt et år gammel og efterhånden temmelig god til at gøre, hvad der bliver sagt. Han glad, ivrig og tillidsfuld. Kunne I evt. passe Otto en gang i mellem?
Mvh
Lisbet, Otto & Jørn

05-06-2016, 12:51

Kære Anne Mette
Vi har en søde Nordbottenspids, der har brug for at blive passet af og til. Han er godt et år gammel og efterhånden temmelig god til at gøre, hvad der bliver sagt. Han glad, ivrig og tillidsfuld. Kunne I evt. passe Otto en gang i mellem?
Mvh
Lisbet, Otto & Jørn

15-06-2016, 16:19

Hej Anne Mette og Olivia
Vi har en dejlig fransk bulldog på et år, som mangler feriepasning fra den 28/6-5/7. Har I mulighed for det? Vi er en familie på to voksne og fire mindre børn, som bor på Frederiksberg med Tyson, som han hedder. Han er dejligt charmerende og elsker mennesker omkring sig.
Skriv gerne et svar på jesore@um.dk.
Mvh
Jens Sørensen