Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 14-03-2016, 18:52

spørgsmål omkring stødhegn til stor hund.

Som overskriften lyder... Så må jeg erkende at jeg ser det som sidste udvej efterhånden at få mig et stødhegn.
Jeg har en stor LeonBerger på godt 50-60 kg og han stikker for et godt ord når han bliver fristet. Jeg har hegn på 120 som han gladeligt graver sig under, løber direkte igennem OG hopper over hvis han bliver fristet af f.eks naboens 2 hunde, eller hunde han ser gå forbi.
Han er blot en ung hund på 1 år som stadig er utrolig 2hvalpet" og legesyg som en i helvede så ser han en hund kan han ikke stå for det.
Nogen vil nok sige at "det er synd" osv og JA jeg er fuldkommen enig. Jeg har holdt FAST på et NEJ når min kæreste har bragt stødhegn på bane, men efter en episode igen idag hvor han forcerede hegnet og hoppede ud til 2 mindre hunde som han straks som den klumpe dumpe han nu engang er forsøgte at lege med må jeg erkende at jeg ikke ved hvordan jeg ellers skal stoppe ham fra det.
Er der nogen med erfaring angående stødhegn til store hunde der kan oplyse hvad jeg skal gå efter. Hvor meget strøm de skal være på osv. Jeg har en ide om at føre 2 tråde rundt langs hele hegnet, en 10 cm over jord og en i top af hegnet som er meget synlige og klare så han uden tvivl kan se hvis han nærmer sig.
Gode råd modtages med kyshånd.

Skriv et svar til indlægget