Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 07-03-2016, 14:53

Bomuldshund eller Silkehund?

Hej alle sammen!!!

Jeg skal have en hund!!!!! Som sagt har min mor allergi og vi overvejer om det skal være en bomuldshund (Coton de tulear) eller en silkehund (Bichon havanais). Vi er virkelig glade for Bichon havanais fordi vi godt kan lide at den kan fås i mange farver og er meget stille og rolig. Men vi har også læst at den kan have øje-problemer og at den er meget glad for at ligge på ens møbler, men det må den ikke da det kan gøre allergien være.

ps: Hunden vi vælger skal klippes (ikke helt kort) fordi vi ikke ved hvordan man børster og trimmer en hund. Vi vil også helst have at hunden er klippet kort fordi at vi ikke har tid til at børste den vær dag.

Vi vil også gerne vide om i syntes at det skal være en han eller en tæve.

Håber at i kan hjælpe os!!
kh Rose

Skriv et svar til indlægget07-03-2016, 15:38Jeg synes i skal besøge nogle seriøse kenneler der opdrætter begge racer, og stille jeres spørgsmål til dem. Samt oplyse de ønsker og krav de har til jeres kommende hund.

Alle seriøse kenneler ønsker deres hvalpekøbere vælger den hunderace der passer dem bedst, ligesom de ønsker deres hvalpe sælges til gode blivende hundehjem.

Ved besøg hos opdrættere, vil din mor også være 100% sikker på om hun får allergi FØR i køber hund.

09-03-2016, 16:42

Hej Aase!!!

Vi har besøgt en kennel der hedder bøgs cannis de opdrætter både cotoner og havanesere. Deres hjemmeside hedder www.silkebomuld.dk. Vi er ret nye i hvalpe-køberi og ved derfor ikke hvad der skal forventes af en opdrætter.

mvh Rose