Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 07-02-2016, 09:33

Luftning i Sydhavnen af Fransk Bulldog hvalp på 8 uger :-)

Hej, vi søger en, der vil hjælpe med at lufte og hygge lidt med Louis et par gange eller tre om ugen i løbet af hans første måneder. Vi bor i Sydhavnen lige ved Mozarts Plads. Vi betaler selvfølgelig for servicen :-);
Kh Malene og Jens

Skriv et svar til indlægget15-02-2016, 15:26

Hej Malene og Jens :-);
Hvis I ikke allerede har fundet en hundelufter, er jeg meget interesseret.
Mit navn er Sofie, jeg er 22 år og er netop færdiguddannet Multimediedesigner, og går på nuværende tidspunkt og venter på at komme ind på min bachelor.
Jeg har altid elsket hunde, de er desværre ikke tilladt i min ejendom, men jeg har passet hund for veninder og familiemedlemmer før i tiden.
Vil I vide mere, er I mere end velkomne til at skrive til mig på sofielulu93@hotmail.com eller på +45 27644411

De bedste hilsener
Sofie Lulu Barslund

18-02-2016, 11:06

Hej Malene og Jens.
Jeg er også meget interesseret i at gå tur med jeres hund nogle gange om ugen.
Jeg hedder Regitze, og jeg er 23 år. Jeg er lige blevet uddannet katastrofe- og risikomanager, og jeg har lige nogle måneder inden jeg skal starte på en kandidat.
Min familie har altid haft hunde, så jeg er vokset op med hunde omkring mig, og elsker at gå lange ture med dem. Jeg passer tit mine forældres brune labrador, og kender til at ansvaret der følger med det at have en hund.

Jeg vil elske at lufte jeres hund en gang imellem :);

Jeg håber jeg har vakt jeres interesse. Har I lyst til at høre mere om mig, eller har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig på rbwk2711@gmail.com

God dag :);

Med venlig hilsen
Regitze

10-04-2016, 17:28

Hej!
Jeg hedder Sissel, og er 19 år gammel. Jeg elsker hunde, og har selv 2 små. Desværre er de flyttet med mine forældre til Fyn! Derfor leder jeg efter nogle nye jeg kan passe og pleje! Jeg elsker at gå gode lange ture i det fri.
Jeg bor i København K, og kan hurtigt komme rundt.
Du er velkommen til at skrive til mig på 28303575, hvis du vil lære mig bedre at kende.

Mvh. Sissel Henriks