Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 01-02-2016, 16:23

Hundepasning

Vi søger en ung pige/mand eller familie som har lyst til lejlighedsvis at passe vores skønne Chica, når vi er væk på ferie eller lign. Chica er en 2 år gammel blandingshund lidt mindre end en lille labrador. :) Hun er vant til børn og mange mennesker. Hun elsker at gå tur, kaste pind/frisbee og også at komme ud og bade. Af natur er hun lidt forsigtig overfor andre dyr, og vi søger derfor nogle som ikke har andre dyr i forvejen. I hjemmet er hun meget rolig, selvfølgelig renlig og kan nemt være alene hjemme uden problemer. Vi bor i Ishøj, så det ville være rart hvis du/I bor på Sjælland. :) Kontakt mig endelig hvis det lyder som noget for dig/jer. :) Mit tlf. nr. er: 61 68 61 69, du kan også skrive til mig på: jl@vikarringen.dk


Skriv et svar til indlægget01-02-2016, 16:26

Jeg ville i øvrigt rigtig gerne vedlægge et billede af Chica, men kan ikke se hvordan det vedhæftes. Så hvis nogle ved hvordan man gør, så sig endelig til. :)

13-03-2016, 20:35

profilbillede
Jeg er 52 år.. Bor sammen med min kone og to børn på 14 & 16 år i hus i Holte med indhegnet stor have lige ved skoven. Vi har selv to små sjove hun hunde, som dine hunde kan få stor glæde af selvom den er genert.. Der er altid nogen hjemme, så din hund får det herligt med lange gåture og god pleje..