Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 17-01-2016, 19:33

Overtale "de gamle"

Okay Hej.
Jeg er en pige på 14 år (snart 15) jeg går i 8. klasse.
Jeg bor inde midt i en lille by, Odder, i et okay stort hus med en dejlig stor have.
Jeg bor sammen med min mor, far og storebror på 17, men de synes ikke rigtig at vi skal have hund. Jeg ved ikke hvorfor fordi jeg synes hunde er de dejligste væsner.

Men ja, jeg vil jo meget gerne have en hund men som sagt vil resten af familien ikke. Og jeg har plaget side jeg var 6 år eller sådan noget. Jeg har kigget meget på forskellige racer og kommet frem til at en Cavalier King Charles Spaniel vil være perfekt til min familie. Min mor arbejder delvist i KBH så hun er væk ca. 3 dage om ugen og min storebror er meget på sit værelse og spiller computer, så de er ikke meget sociale i familien.
Jeg ved at det ikke er pga økonomiske problemer at vi ikke kan have hund, min mor siger bare at "jamen hele familien skal være sammen om hunden" hvilket jeg jo tydeligt forstår, men det er den eneste grund jeg har fået og efter det skifter hun altid bare emne.

Men nu er jeg så her for at spørge jer, hvad kan jeg gøre for at overbevise dem om at en hund vil passe perfekt ind i familien? Og hvilke racer har i?

Skriv et svar til indlægget18-01-2016, 13:05

Når "resten af familien" ikke vil have hund, så er det bedst du accepterer det. Uanset af hvilken grund. En hund i hjemmet skal være hele familiens ønske, for at den skal få et godt og trygt hundeliv.
Vent til du bliver ældre og engang er flytter hjemmefra, efter uddannelse, og du har fået job, så kan du tage stilling til, om du stadig har lyst og mulighed for at tage ansvar for en hund.
Ved at tilbyde at tage en hund i pension i jeres hjem, bør hele familien også være med på den ide. Ellers bør du nøjes med at tage job som "hundesitter" , eller gå ture med hunde i dit nabolag.