Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 29-12-2015, 12:37

Skifte til billigere foder?

Hej Alle

Min kone og jeg er kommet i den situation at hun står uden arbejde i en periode, og jeg overvejer derfor om vi kan skifte permanent eller midlertidigt til noget billigere foder til vores Labrador retriever (3 år gammel) - vi har siden vi fik den fra Kennel fortsat med at give den Royal canin foder som de gav den, sådan nogle sække her: https://foderpriser.dk/labrador-retriever-p77

Men jeg overvejer at prøve supermarkeds versionerne til billigere penge? Er mærkevare foderet bedre? Hvad bruger i?

Det kunne f.eks. være en af de ukendte https://foderpriser.dk/hundefoder-p712
hvor man kan få 20kg til 199 - hos petworld.dk

Jeg tænker at prøve det, vi kan jo altid skifte tilbage. Det værste der kan ske er vel blot dårlig mave? Tænker ikke hundens sundhed kommer over styr

Eller er det dumt at spare på foderet?

Skriv et svar til indlægget29-12-2015, 12:44

Hej Karsten

Vi har en hund på 4 mdr. så den er jo slet ikke voksen endnu. Det er en blanding mellem rottweiler, labrador og schæfer. Min erfaring er at den har det godt og trives og har en pæn afføring når den får Royal Canin racefoder (junior). Her har vi valgt Labrador Retriever fordi den mest minder om en labrador.

Når vi har fået hunden passet har hun fået foder fra Pedigree og så har hun altså tynd mave og slår en del ildelugtende prutter. Jeg ved ikke om det er det hurtige skift mellem foder, eller om det simpelthen er forskellen på kvaliteten, men umiddelbart synes jeg det er dumt at gå på kompromis med foderkvaliteten, hvis det din hund får nu fungerer godt.

Jeg tror faktisk du er inde på noget af det rigtige, med at benytte en prissammenligningsside på nettet, så du er sikker på at få det rigtige foder til den rigtige pris.

Jeg kan da i hvert fald se at vi kan spare nogle penge på at benytte https://foderpriser.dk - den kendte jeg ikke..

29-12-2015, 13:40

Hej Jakob,

Tak for svar. Så tror jeg vi vil fortsætte med royal canin alligevel, vi tør ikke satse noget eller have uheld på gulvet.... :-);

Så bestiller jeg en omgang hos zooplus som vanligt :);

Godt nytår

29-12-2015, 15:04

Gå aldrig fra et foder til et andet, fra dag til dag. Så får hunden dårlig mave. Bland det foder hunden får med det nye foder, over nogle dage eller 1 uge, så maven vænner sig til det nye foder.

06-01-2016, 12:41

Vi har en golden retriever på 3 år, vi har de sidste års tid brugt Pedigree pall, vi startede selvfølgelig meget langsomt op, det fungerer perfekt, hans aff. er perfekt, han er fuld af energi, har kun tynd mave når han har badet i for beskidt vand, det klares heldigvis hurtigt med Zoolac.
Vi kan kun anbefale Pedigree