Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 27-11-2015, 21:51

Misbrug af navn

Jeg er i dag blevet ringet op af en mand, som har overladt sin hund til en Jeanette, da hunden havde adfærdsproblemer. Jeanette fortalte at hun havde et godt samarbejde med Dansk Adfærdsklinik, i Hellested og tit var med til hundetræning og træning af adfærdshunde. Derfor overlod han sin hund til hende. Da han så ikke kunne få forbindelse med kvinden, ringede han til mig, da det er mig, der ejer Dansk Adfærdsklinik. Denne Jeanette boede på samme adresse, som jeg ved at Charlotte Kofoed boede på. Jeg bad manden tjekke billeder på nettet og rigtigt nok, var det Charlotte Kofoed. Hun forefindes ikke længere på adressen og manden har intet hørt i over en måned.
Jeg vil på det kraftigste dementere at jeg på nogen måder har eller har haft noget samarbejde med Charlotte Kofoed, jeg kender hende kun af navn og dårlig omtale.
Denne kvinde burde stoppes, men nu fremturer hun også ved at nævne professionelle adfærdsterapeuter som samarbejdspartnere. Jeg finder det skammeligt og uanstændigt og ønsker på ingen måde at blive sat i forbindelse med hende.

Jeg vedhæfter nogle billeder af hunden Karla, hvis nogen har set denne hund, vil jeg meget gerne have besked.
Anni Schrøder
Eksamineret Dyreadfærdsterapeut
Dansk Adfærdsklinik

Skriv et svar til indlægget01-12-2015, 11:38


Mundtlige aftaler skal man aldrig lade sig "nøje" med, og da slet ikke i forbindelse med man afleverer eller sælger sin hund til.
Nu er det så sket for denne mand, som har været for godtroende, men efterfølgende har fundet ud af hunden er givet til Charlotte Koefoed.
Jeg kan kun råde ham og dig til at anmelde hundesagen som vedrører jer begge til politiet. Så de hurtigt finder hunden hos Charlotte, og får de tilbage før den er videresolgt. Sørg også for at melde den stjålet i Dansk Hunderegister, så en evt. ny ejer ikke kan lade den registrere.