Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 24-11-2015, 10:49

Dement..

min hund som er en Fransk Buller ,er blevet urenlig med begge dele.Alt er undersøgt ,dog er hun ikke scannet .Dyrlægen mente ikke det ville hjælpe.Det koster 10.000 og muligvis kan de intet gører.Hun er 8 år.Hun er supergod og glad,trækker lidt på det ene ben,rynken var der ingenting,at bemærke.Blodprøver og de andre prøver intet.
I dag gik hen og faldt ned af trappen,hun har aldrig gået der hen før når jeg er heroppe,der er spærret op til når hun er alene.Der skete heldigvis ikke noget.
Men jeg fik en tanke om at hun er begyndende dement.??????

Skriv et svar til indlægget25-11-2015, 14:10

Du skriver det koster 10.000.- at blive scannet. Det tror jeg er en misforståelse. Min Bella er blevet ultralydscannet 3 gange, i maveregionen, hvor det kunne ses, hun har en forstørret lever, men ingen tumor. Cyster i begge nyrer, og sidst nu også en forstørret binyrer, hvor hun muligvis har en tumor. Det kostede ca. 1.500.- pr. gang.
Der kom en dyrlæge, som kører rundt på hele Sjælland i sin scanningsbil bestilt af vores dyrlæge. Bella var ikke i narcose, hun blev lagt på et bord i bilen, og scanningen tog ca. 15-20 min. imens vi fik forklaret og så alt på skærmen.
Hun er ved blodprøver diagnoseret Cushings syndrom, som hun behandles for med vetoryl og fodres med Specific CED. Forhøjet levertal, og blodtal.
Om din hund er begyndt at blive dement, ved jeg ikke, men at det er årsag til hun faldt ned af trappen tror jeg ikke, det var nok bare et uheld, som hun heldigvis ikke kom til skade ved.
8 år er da ingen alder, hun er senior men ikke gammel. Bella er 14 år og 2.mdr. hun er lidt langsom i "optrækket" når hun sover og skal op og ud at gå tur, men bestemt ikke, når det går hjemad og hun ved maden står klar hjemme. Hun leger også stadig med sine aktivitetsting hver dag. Hun har ingen smerter, og er stadig en glad hund. Hun ved ikke hvor syg hun egentlig er.
Heldigvis var levertallet blevet mærkbart lavere og blodtallene også bedre, ved sidste blodprøver, nu skal hun snart blodtestes igen for Cushing, lever- og blodtal. Vi håber det bedste, at vi stadig har hende også denne jul.