Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 14-11-2015, 14:13

Hund gør i bil.

Hejsa .... mit problem. Hund gør uafbrudt i bilen. Har prøvet bur og dække til så han ikke kan se. Det har absolut ingen virkning ... alt som før. Kører med ørepropper hvilket ikke er holdbart. Han er med mig på job hver dag, så jeg kan ikke bare stoppe hele tiden og tage ham ud, når han gør. Han ville også tage det som en belønning .... at komme ud og gå tur tilbage. Det modsatte at stoppe FØR han begynder og tage ham ud og gå der ... dur jo heller ikke når vi skal på job .. det vil jo tage flere timer :-) Jeg havde haft stort forventning til det bur, og er meget skuffet over at det slet ingen effekt har. Hunden er to år og jeg har haft ham i to måneder ... ved desværre ikke hvad hans erfaring er med kørsel (eller manglende erfaring) så er helt på bar bund. Ved dog at det ikke er bilen han er ked af. Han elsker at ligge i den og sove, mens jeg handler eller lign. ... bare den ikke kører. Jeg skal jo kunne have ham med på job, på ferie, ud med børnebørn osv. og det er umuligt når alle skal have ørepropper i .... og det hjælper jo ikke .. tager kun det allerværste lyd i ørerne. Gode råd modtages meget gerne. Hilsen Sussie

Skriv et svar til indlægget14-11-2015, 21:45

Prøv med noget beroligende Zylkene kapsler eller giv ham en klud om halsen og sprøjt på den og hans tæppe i buret med DAP, ca. 15 min. før i kører.
Det kan jo være han gør fordi han er utryg, ved at køre i bilen. Og kun tryg når den holder stille. Jeg har haft en kat der reagerede sådan. Hun pev under kørslen, men ikke når vi holdt stille.
Selv har jeg brugt DAP på en hund, der ikke kunne lide at køre i bil, hun pev og savlede også kun under kørslen. DAP virkede, og stoppede det problem.

Zylkene har jeg brugt et par måneder, da vi overtog Bella 9.½ år gammel, og hun skulle tilvænnes at sove alene i sit værelse. I starten sov jeg dog også sammen med hende, men flyttede ind i egen seng, i løbet af natten, så hun vågnede op alene.