Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 04-11-2015, 01:48

Vejledning søges med hensyn til valg af hund næste forår

Davs,

Som titlen siger kunne jeg godt bruge lidt råd fra andre hundejere, da jeg planlægger at få endnu en hund næste år. Jeg har en rolig kat der har det fint med andre hunde, og har en chi, der er ret rolig det meste af tiden, men han ville have gavn af en anden hund. Bor i en lejlighed uden have.

Jeg søger en lidt større race, da jeg ønsker at gå til politi-træning som hobby. Jeg er førtidspensioneret, og har svært ved ellers at komme udenfor, og det har haft meget negativ effekt. Det er ikke fordi hunden skal være min undskyldning, jeg har bare brug for den motivation.

Det skal være en melle-størrelse hund, der er afslappet indendørs, og ikke kræver sindsyge mængder fysisk motion. Lydigheds-træning og social-træning har jeg al tid i verden til, og der er gode muligheder til det. Det må ikke være en alt for følsom hund. Skal siges at jeg ikke vil have en labrador.

En hund jeg har interesse i er en canaan hund, men de er meget dyre som regel, og er svære at finde, så jeg hænger mig ikke op det.

Skriv et svar til indlægget06-11-2015, 18:44

Kan godt forstå dit ønske om en lidt større hund til træning, og da du nævner canaanhund, vil jeg foreslå du kigger på www.spidshundeklubben.dk og se om der er andre mere tilgængelige (hér i Danmark) racer du kan "bruge".

10-11-2015, 01:29

DKK er lige kommet med en guide/retningslinier om hvad man skal se efter når man køber hund og hvilken race, som passer til det man kan tilbyde. Hvis du svarer ærligt, er der bedre chance for at finde racer efter dit ønske