Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 27-10-2015, 16:58

Hunden piver - småhyler men kun om aftenen.

Jeg har overtaget en dejlig hund på 3 år. Han er faldet til hurtigt, men vi har et problem. Om dagen kan vi sagtens være væk ( sjældent mere end et par timer) da vi er pensionerede og som regel har vores hund med, de fleste steder. Men hvis vi går f.eks. i biografen en aften, så græder han. Vi bor i lejlighed. Han græser ikke uafbrudt men med ca. 5 min. mellemrum. Han er luftet og aktiveret før vi går. Der er tændt lys i lejligheden, og der er en radio, der kører lavt.
Jeg har haft hund i over 50 år - og har aldrig haft problemer, da hvalpene er blevet trænet med alene hjemme fra første dag (bare nogle minutter ad gangen) Der hvor han kommer fra er et hus ud til marker : De siger, han aldrig har hylet. Hvad gør jeg. Da vi nu 4-5 gange er blevet kaldt hjem fra arrangementer, besøg m.m. af vores underbo, er det også blevet et problem mellem mig og min mand ( da hundene altid har været "mine" - og det er mig der træner m.m.) Han synes , at det er irriterende osv.

Skriv et svar til indlægget30-10-2015, 12:07

Jeg tror jeres hund er utryg i mørket (trods tændt lys) og ved de "aftenlyde" der er i lejligheder/bymiljø - det kan være en stor omvæltning for hund, at komme fra landet og til tættere bebyggelse, meeeen det er jo ikke sikkert tidligere ejer reelt ved, om hunden har hylet, hvis ingen har gjort opmærksom på det.

En omplaceringshund kan faktisk behandles som en hvalp, selvom den er voksen, så måske skulle du genoptage din "hvalpealenehjemmetræning", og se om det hjælper - måske skal radioen sættes højere, så det bli'r almindelig tale, der kan overdøve udenomslydene.

Kunne det være en mulighed, at få én til at være ved hunden, mens I er ude til arrangementer?