Indlæg: 4

Oprettet af | Oprettet: 08-10-2015, 18:20

Aktivitetsbold til min hvalp

Hej gipote mennesker :)
jeg leder efter en god aktivitetsbold til min lille hvalp det er en cao de agua jeg har overvejet disse 2

http://www.p-lindberg.dk/detaljer/aktivitetsbold-t-hunde
eller denne http://www.hundenogkatten.dk/produkter/62-aktiverings-hundelegetoej/305-aktivitetsbold-plastik-11cm/

jeg vil gerne høre jeres mening og erfaringer med sådan nogle bolde :)

Mvh en glad hvalpeejer

Skriv et svar til indlægget10-10-2015, 15:54

Bella har haft sådan en bold i hård plast, Hun legede fint med den, selvom hun er en ældre dame. Problemet var bare, at hun hurtig fik skubbet klappen i bund, og så var den svær at skubbe på plads igen. Til sidst sad den fast, og så var hullet alt for stort.

Nu har hun 2 mindre bolde, også til godbidder, uden klap.
Som du kan se i indlægget "fødselsdag 2.okt. spiller hun bold i vores gårdhave, med en af dem.

Vi lægger kun et par små madkiks i ad gangen, og hun løber rundt med den, også efter de er faldet ud, i det håb om at der er flere.
Hun leger også med bolde i forstuen, og der har hun lært sig selv, at apportere. Når godbidderne er faldet ud, tager hun bolden i munden og afleverer den til sin far, som aktiverer hende hver aften, med forskellig legetøj.

10-10-2015, 15:57
Bellas bolde er i kraftig gummi.

12-10-2015, 17:08

Hej Aase
jeg siger mange tak for svaret :)
jeg jeg tror du har ret i jeg skal vælge en i kraftig gummi så jeg kan have min nye aktivitetsbold i lang tid da jeg ikke tror min hvalp vi have noget problem her i starten men når han bliver ældre kan det jo være der sker det samme som med Bella

20-10-2015, 10:28

Hej alle

jeg vil lige give et lille opdatering på hvordan det går med den nye bold. først og fremmest valgte jeg at købe min bold ved http://www.hundenogkatten.dk/ for jeg ringede faktisk til dem og spurgte om de havde en i kraftig gummi hvor efter han fortæller mig at de var igang med at købe et parti hjem af sådan en slags. Jeg spørg så efter kvaliteten og han siger til min store overraskelse at han vil sende mig en GRATIS hvis jeg vil afprøve den for han og fortælle om jeg syntes den er værd at købe hjem. indtilvidere må jeg sige at det er den :)