Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 16-08-2015, 08:10

Goberian(Golden Retriever Husky Mix)

Hej alle,

Jeg har forelsket mig i blandingsracen Golden Retriever og Husky. og søger derfor et sted hvor jeg kan komme ud og besøge disse dejlige skabninger. Indtil videre har jeg fundet frem til en lign. Kennel i Aabenraa, men denne kennel opdrætter kun rene Seberian Husky's og den stemmer derfor ikke helt overens med hvad jeg søger.

kommenter endelig hvis I kender nogle steder, eller nogle sider hvor jeg har mulighed for besøge opdrættere af disse to racer.

På forhånd tak.

I kan se hvordan racen ser ud på det vedlagte billede.

Skriv et svar til indlægget16-08-2015, 10:43


Synes du skulle besøge opdrætteren i Aabenrå, han/hun kan fortælle dig noget om Siberian Husky og hvorfor de ikke blander den med Golden.

Ellers må du holde øje med DBA, Gul og Gratis, hvis der tilfældigt skulle dukke den blanding op.

Billedet er da kært, men jeg ville nødig ha' sådan én som voksen...

17-08-2015, 15:59

Hvorfor lige den blanding? Jeg har svært ved at forestille mig, hvad der kommer ud af det - og man kan ikke på forhånd vide, hvilke egenskaber/karaktertræk der kommer til at dominere. Jeg har ikke noget imod blandingshunde, vi har selv en "Oskar" som er et skønt mix af bordercollie, golden retriever og Kleiner münsterländer. Men var det ikke en ide at definere klart, hvilke egenskaber du ønsker af en hund, og hvilket liv du kan tilbyde den - og så søge blandt rene racer efter den rette?

09-02-2023, 17:06

Jeg har en goberian hund, min tæve er også en blanding af husky og andre racer. Pt har vi også hvalpe.
Vh Zuzi