Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 20-07-2015, 13:54

Aggressiv fransk bulldog hvalp

Hej!

Jeg har et problem med min franske bulldog på 7 måneder, som jeg er ved at være godt træt af. Han er begyndt at være rigtig hidsig overfor andre hundehvalpe når vi møder dem rundt omkring. Han starter med helt fint at hilse, men lige så snart de ligger op til leg begynder han at rejse børsterne, knurre og bide ud efter dem. Han er vant til andre hunde i og med at han bor med en labrador og ofte er sammen med min søsters chihuahua. Vi gik til træning da han var helt lille og der oplevede jeg aldrig problemer.

Indtil videre har jeg kun oplevet ham sådan omkring hundehvalpe og altså ikke voksne hunde. Kan det have noget at gøre med at han ikke helt kan opfange deres signaler?

Han er en enkelt gang tidligere blevet rigtig arrig da jeg satte mig på hug for at hilse på en hund vi mødte, som ikke var en hvalp.

Er efterhånden ikke særlig tryg ved at have ham med blandt andre hunde, og er ikke meget for at slippe ham løs for at lege i hundeparker osv. Kan jeg gøre noget for at det bliver bedre, eller er det mon bare hans personlighed?

Skriv et svar til indlægget21-07-2015, 10:42


Jeg går ud fra han ikke har været ude for dårlige oplevelser med andre hunde, der har gjort ham angst og utryg. Samt at der ikke er grund til at tro han har smerter.

Det kan godt være en del af hans personlighed og temperament nu som kønsmoden. Hvis de hvalpe ikke respekterer hans signaler for ikke at gide lege, så dominerer han dem ved at blive aggressiv, knurre og snappe ud efter dem.

Men gælder det både hun- og hanhvalpe ? Eller kun hanner ?
Har han kun problemet overfor hanner, så lad ham kun hilse og lege med tæver.

I hvert fald synes jeg ikke du skal slippe ham løs for at lege med andre hunde i parker, istedet acceptere, sådan er han.