Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 14-06-2015, 06:16

Spørgsmål.....

Hej alle.

Tænkte om nogen herinde kunne hjælpe med hvad dette kan være.

Min ene hund (en tæve) blev for et års tid siden steriliseret. De efterfølgende dage havde hun virkelig mange smerte. Og valgte både den første og den 3. aften at tage hende til vagt dyrlægen. Hun fik noget morfin lign. imod smerterne, som hjalp hende til at falde til ro. den efterfølgende uge ville hun slet ingenting spise og kun sjældent drikke. I samarbejde med min dyrlæge fik jeg hende dog "tvangsfodret" med specielt vådfoder blandet op med vand, som jeg så måtte sprøjte ned i halsen på hende med en sprøjte. Der gik 1,5 til 2 uger inden hun selv vendte tilbage til madskålen permanent.

Nu har hun så siden hen fået denne mørke/lilla bule/bobbel midt på hendes operations ar.

Nogen, som har nogen som helst erfaring med hvad dette kan være?? Tænker lidt det kan være et hår som er groet "amok" inden under huden til en form for hårbyld. Eller om min dyrlæge, som har opereret kan have glemt noget fremmedlegeme i såret, som kroppen nu prøver at udskille. Og at det måske kunne være derfor hun havde så kraftige smerter og ikke ville spise længe efter operationen.
Den kom ca. et par måneder efter operationen og er vokset en lille smule over det seneste 3/4 år. (ca. 3 mm ekstra i diameter).

Det ligner lidt en klemmelus.

Venlig hilsen
Kaspar Nymark Nielsen

Skriv et svar til indlægget14-06-2015, 06:17

....

14-06-2015, 09:30


Jeg har selv fået fire tæver steriliseret . Den første i 1993, dengang smertebehandlede man ikke.
Hun blev fejlbehandlet, og måtte aflives 2 dage efter.

De 3 andre blev mange år senere steriliseret, grundet løbetidsproblemer, smerte- og antibiotika behandlet. Helt uden sygdomstegn, fik de 10 dage efter fjernet trådene.

Det forløb din hund har været igennem, da hun blev steriliseret, er helt uacceptabelt og unormalt. Det har været meget slemt.
Den lille hævning , hun nu har, som har blødt, tyder på hun har bidt sig, er også unormal. Hvad den skyldes må dyrlægen undersøge og finde ud af.
Kræv at hun bliver røngtenfotograferet, senere kan det så vurderes, om du kan kræve erstatning for fejlbehandling, samt din hunds deraf mange smerter efter sterilisationen.
Søg dyrlæge, det kan kun gå for langsomt.