Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 12-06-2015, 15:03

Vitaminer og tilskud til BARF

Et hurtigt spørgsmål til jer der BARF'er jeres hund(e): Giver I jeres hund(e) noget ekstra tilskud oven i BARF'en?
Jeg har 2 golden retrienvere, en han på 5 år og en hun på 1½ år. Jeg giver dem BARF hver dag og heri kommer jeg lidt grønfodder, lidt benmel og lidt vitaminer, men jeg er kommet i tvivl om ikke der er overkill. Jeg tænker at benmelet måske kan undværes da der jo er brusk og små knoglestykker i noget af BARF'en og vitaminerne kan måske undværes da jeg putter grøntfodder i.
Der er ingen af hundene der har sygdomme eller allergier men man vil jo altid sin hund det bedste ;-)

Skriv et svar til indlægget14-06-2015, 06:41

Jeg solgte forrige år et kuld hvalpe. en af køberne begyndte at fodre hvalpen med BARF med det samme de fik den. De fortsatte ikke på hvalpefoder det første år men fik udelukkende Kød og ben fra hendes fars slagterbutik. Den hvalp må nu leve med SVÆR allergi. Den er bla. allergisk over for ko og gris, fodermider og støvmider.
De prøvede af få erstatning af mig, men efter jeg havde snakket med specialister i hundehudsygedomme, jurister fra bl.a. DKK, samt flere andre dyrlæger, som alle mente at jeg IKKE kunne stilles til ansvar. Og den ene hudspecialist mente sågår at fodringen, kun med BARF helt fra lille hvalp kunne være årsag til de mange allergier, da den, som hvalp ikke har fået alle de vigtige vitaminer, mineraler m.m. som de normalt ville få gennem hvalpefoderet. Da hvalpen var ca. et år gammel begyndte den så at få de forskellige alleriger.

Køber kunne i øvrigt ikke finde en advokat, som ville tage sagen.

Så jeg er bare glad for at høre at du gør noget ud af at din hund også får sine andre vigtige nærringsstoffer, udover protein. :)