Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 10-06-2015, 11:41

Hvem vil passe mig?

Hvem vil passe mig, når min mor skal på ferie? Jeg er en lille, sød og rolig cavalier på 10 mdr. Jeg er en lille hyggeprinsesse, som befinder sig bedst i selskab med mennesker, men jeg kan også være alene hjemme.

Jeg vil gerne passes fra den 27-29 juni, og igen i uge 28 eller 30 - alt afhængig af, hvornår min mor rejser sydpå (vides omkring den 20. juni).

Jeg vil helst passes af den samme person, da jeg godt kan lide tryghed.

Med venlig hilsen
Luna og min mor, Helle

Skriv et svar til indlægget12-06-2015, 01:04

Hej Helle
Først vil jeg sige tillykke med din guldklump <3 Hun er da en dejlig lille tøs . Vi er en cavalier elskende familie i Hvidovre som også tilbyder pasning af Cavalier. Desværre er vi optaget juni,juli og august . Men du er velkommen til at kontakte os for at komme forbi til en kop kaffe med Luna først i september.For at se os,vores hunde og hvordan vi arrangere os :) Du kan læse mere om vores lille hunde Hilton på www.cavalierdamkjaer.dk og i øvrigt også fange mig på facebook der er flere muligheder. Håber at se jer og hav en dejlig sommer.
Venlig hilsen Susan

13-06-2015, 14:29

Hej Helle.

Hvor i landet holder i til henne ?

Mvh Tanja.

13-06-2015, 19:28Hej Susan.

Jeg gik ind på din hjemmeside www.cavalierdamkjaer.dk
Det er tydeligt for mig, at i har et skønt familieliv sammen med jeres hunde, hvor der er god plads til både jer og dem ude og inde. Alle hundene virker meget velfungerende, men de bliver jo også passet "hundegodt", på alle måder.
Jeg nød at se den lille hvalp der fik massage, og hvalpekuldet i stuen der både blev passet og opdraget af moren og tanten. Jeg gætter på det var faren, der holdt sig lidt i baggrunden.

Nu læser jeg i også tager hunde i pension, og jeg er ikke i tvivl om, at de hunde der er så heldige at komme på "ferie" hos jer, bliver passet ligeså godt som en del af familien.

Fortsat held og lykke med jeres familiekennel - og pension.

13-03-2016, 20:55

profilbillede
Kære Luna og Helle
..Jeg er 52 år.. Bor sammen med min kone og to børn på 14 & 16 år i hus i Holte med indhegnet stor have lige ved skoven. Vi har selv to små sjove hun hunde, som dine hunde kan få stor glæde af. Der er altid nogen hjemme, så din hund får det herligt med lange gåture og god pleje..

21-03-2016, 10:32

hej Helle og Luna,
jeg er en kvinde som bor sammen med min datter på 13, vi bor i virum, vi er meget glade for hunde :), vi men har dsv ikke muligheden for selv at have en, så vi vil med glæde passe søde Luna :), vi har tit passet min brors hun som er en dansk-svensk gårdhund, og min datter har været hundelufter og hundepasser for mange forskelige hunde. vi bor lige ved siden af en stor skov, så der er gode luftnings muligheder :), vi håber at høre fra jer :);
mvh Anne Mette

21-03-2016, 18:31

jeg kan evt kontaktes på 26210034