Indlæg: 0

Oprettet af | Oprettet: 09-06-2015, 12:04

ADVARSEL - Charlotte Kofoed svindler stadig!!!

Charlotte Kofoed, Lundevej 1, Hårlev på Stevns svindler stadig!

Hun tager hunde til sig med løftet om at give den et godt liv, og sælger straks hunden videre til højestbydende...! Og vi er også blevet snydt af hende :-(

Vores historie har en lykkelig udgang - vores hun har fået et dejligt hjem hos skønne mennesker, som vi netop har besøgt - men ikke alle er lige heldige.

Hun udgav sig til os som Jeanette F., og har underskrevet sig som Anne Dissing (mit navn) da hun solgte til nuværende ejere...

Prøv at google Charlotte Kofoed...

TAG ALTID MINDST 3.000 FOR DIN HUND - SÅ KAN HUN IKKE TJENE SÅ MEGET PÅ DEN, OG VIL FORMENTLIG DROPPE FORSØGET!

Jeg har I dag skrevet følgende mail til Dansk Hunderegister med forslag til hvordan man I fremtiden undgår at disse svindlere udgiver sig I falsk navn og med falsk underskrift videresælger vore hunde.

Jeg mener det man bør indføre online registrering, således at sælger skal bruge NemID ved ejerskifte. Derved sættes et "fingeraftryk", som kan bruges til sporing.

Nedenstående min mail til Dansk Hunderegister:

Vedr. Vores hund: Muad’ Dib’s Blue Aussie-Roo.

Jeg kontaktede dig for 1 uge siden, da jeg ved et tilfælde havde fundet ud af, at hende vi I god tro havde givet vores hund til – er en svindler/hundehandler: Charlotte Kofoed. Hun havde overfor os præsenteret sig som Jeanette F.
Hun financierer åbenbart sit hestehold ved at tage billige/gratis hunde til sig, og sælge dem videre.

Vi kørte ned og besøgte ”Jeanette” (Charlotte Kofoed) midt i marts, for at sikre os, at det var et godt sted for Aussie og at hun vidste det om racen som hun påstod...
Aftalen var, at hun havde Aussie på prøve, for at se om det var den hund hun ønskede sig.
Allerede få dage efter meddelte hun, at Aussie lige var den hund hun altid havde ønsket sig. Det fungerede så fint, og Aussie var allerede faldet godt til. Lå i fodenden og sov, og fik paté når de var på indkøb... Ren idyl...! Hun oplyste yderligere, at hun havde omreg. og forsikret vores hund. Vi regnede med at dette var en success både for Aussie og hende...

Så var det at jeg for en uge siden så et opslag på Facebook – ADVARSEL... Giv aldrig din hund til denne person. Jeg kendte ikke navnet Charlotte Kofoed, men googlede hende – det var hende vi havde afleveret Aussie til.
Du kunne for 1 uge siden oplyse, at Aussie stadig stod i vores navn.

Vi har nu fundet frem til hvem der har købt vores hund af hende – hun hedder Vibeke Enevoldsen.. Vibeke og familie har givet Aussie et fantastisk hjem, og kunne fortælle at hun havde fået en omreg.seddel med, som var underskrevet af mig... Det var en falsk underskrift! Måske har Charlotte Kofoed udgivet sig for at være Anne Dissing... det fandt vi ikke rigtig ud af.

Der var en masse oplysninger på seddelen, hvor ejeroplysningerne var kridtet ud. Vores stakkels, nevøse og utrygge hund har tilsyneladende været solgt til nogle andre, der bor i Lejre (kunne svagt ses gennem TippEx’en), inden hun kom til Vibeke Enevoldsen, hvor hun har det rigtig godt!

Det er frygteligt at tænke på, at fordi vi ønskede Aussie de bedste rammer, har vi nu kastet hende ud i dette...

Jeg har gjort mig nogle tanker mht. hvordan man kan sætte en kæp i hjulet for disse hundehandlere, som bruger falske identiteter for at tjene penge.
Man kunne indføre et system, hvor kun sælger kan omregistrere sin hund til ny ejer - ved hjælp af NemID.
På den måde vil folk som Charlotte Kofoed være sat ud af spillet, til gavn for alle de hunde der handles.

Jeg håber virkelig, at man vil overveje at indføre ovenstående.

Med venlig hilsen
Anne Dissing

Skriv et svar til indlægget