Indlæg: 9

Oprettet af | Oprettet: 31-05-2015, 14:44

Hvor finder vi den rigtige familie

Da vi med meget tunge hjerter har besluttet at vi ikke kan give vores dejlige beagle tæve på 4 år det hun behøver. Har vi besluttet at finde et nyt hjem til hende. Men vi vil være sikker på at hun får det bedre end vi kan give hende det. da vi ellers selv ikke vil sende hende videre. Vi elsker hende og det er ikke en beslutning vi har taget nemt om vi har faktisk været et år om at komme til denne beslutning i erkendelse om at vi ikke har nok overskud og tid til det hun kræver. Men hvor skal vi slå det op for at finde den rigtige familie. Det er ikke for at få en masse penge for hende. Det vigtigste er det rette hjem? Hun har stamtavle og er udstillet som hvalp gået til lydigheds træning og min mand og jeg kan gå fri med hende. Men til gengæld har vores piger svært ved at gå med hende da hun trækker rigtig meget. hun kan være alene hjemme i vores hjem første gang på dagen der bliver taget fra gende men gør vi det igen senere på dagen gør(hyler) hun lidt det holder dog hurtigt op.
Dette er ikke nemt og ved godt at man ikke bare skiller sig af med en hund og det piner mit hjerte at vi må give op men det er det rigtige at gøre for hende og aflivelse og internat er udelukket. Og når hun kigger på mig fortryder jeg igen og igen men når vi så ikke får stimuleret hende nok og hun stikker af for at gå tur med sig selv så nager den dårlige samvittighed om at jeg burde også have gået mere tur med hende for så er hun den dejligste og mest kærlige og lydige hund. Hun er ventil katte, kaniner, høns og en masse andre dyr hun ved er mors og hun gør dem ikke noget. Selvom hun synes kattene er lidt sjove at løbe efter.

Skriv et svar til indlægget31-05-2015, 17:06


Som Beagleejer siden 1981, til 8 af racen, forstår og føler jeg med dig. Jeg har gennem årene overtaget fire af mine Beagler i forskellige aldre, sidst Bella vi fik i 2011, som nu er 13.½ år.
Hvis jeg var 10 år yngre og rask nok, overtog jeg og min mand meget gerne din dejlige tæve.

Men Bella er og bliver vores sidste hund. Hun har nogle "skavanker", men vi glæder os over hver dag vi stadig har hende, og hun har ingen smerter, er glad og aktiv, så hun ved ikke selv, hvor syg hun er.

Jeg kender ingen der leder efter en Beagle, men synes du skal prøve at henvende dig i Beagleklubben, evt. -om nødvendig- hvis i ikke er det, blive medlem, og annoncere på "brugthundelisten."
I kan også gå med på en gå-tur, eller på en Beagleudstilling kontakte Beaglefolket, og måske derved finde en familie, der gerne vil have Beagle nr. 2.
Måske kan du også få hjælp af opdrætteren til at hjemskifte hende, især hvis hun/han stadig er aktiv og medlem i Beagleklubben.
Evt. ser en interesseret "hundeven" dit indlæg her på Forum, som du kan godkende, der gerne vil overtage/købe din tæve. Husk at aftale en prøvetid på min. 3 uger, med returret, før endelig hjemskift , og før tævens stambog og registreringsattest underskrives og afleveres til ny ejer.

Men er i helt sikre på jeres hund har det så dårligt/kedeligt, at i behøver at skille jer af med hende. Uanset hvor mange gå-ture hun får hver dag, vil hun stikke af, hvis i ikke har haven indhegnet.
Du skriver hun kan "gå fri" med jer, og selvom hun trækker, hvis pigerne lufter hende, tyder det på hun er en god, tilfreds og velfungerende hund.

Kærlig hilsen Bellas mor.

31-05-2015, 17:10


Lige efter at have trykket send, læser jeg Beaglepack`s indlæg, som det oftest sker, tænker vi meget ens.

09-06-2015, 17:13

Heyyy Aase Hansen og Beaglerne ;-);

Du får da lige en hyggelig hilsen fra Fyn ... Rødtop, Gandhi, og de andre terrorister :-) Om jeg da kan komme på, hvad du hed på den gule ;-) Håber I alle har det godt ... både to og 4-benede ;-)

09-06-2015, 18:05

Aase Hansen ... nu ved jeg det :-) Denise! ;-);

10-06-2015, 13:18Undskyld Majbrit jeg bryder ind på din tråd, men håber det er okay, at jeg sender en hilsen tilbage til " debat-vennerne " på den "gule".

Rødtop, Gandhi og alle i andre.
Hav en god sommer. Pas godt på jeres dyr.
Desværre har jeg og Arne kun 1 af de 4-benede tilbage.
VOV fra Bella og "Denise".13-07-2015, 15:46

Hej Majbrit,

Vi er en familie med Beagle erfaring oghar taget os kærligt af to andre voksne Beagler som skulle omplaceres, hvoraf vi desværre kun har den ene tilbage. Vi kunne være interesseret i at give din Beagle et nyt godt hjem, men hvordan kommer vi i kontakt med dig?

Vi har en rigtig god hanhund på næsten 5 år!

Hilsen Liane & Stig

15-07-2015, 19:45


Jeg håber I får kontakt til Maibrit, da i sikkert vil være det helt rigtige hjem for hendes Beagle.
Jeres hanhund og hendes tæve, vil være et godt makkerpar, der vil kunne få stor glæde af hinanden.
Jeg har selv i årenes løb overtaget fire tæver "genbrugs-Beagler" i forskellige aldre, og ved man vil elske dem som sine egne, der er købt eller avlet som hvalpe.
Og jeg synes det er rigtig godt at vi er nogle familier der tilbyder at overtage både de unge og ældre hunde, der behøver et nyt hjem.

20-08-2015, 10:41


Hej Liane & Stig.

Hvis i ikke har kunnet få kontakt til Maibrit vedrørende at overtage hendes Beagletæve, kan jeg oplyse at der nu er en Beagle der søges et nyt hjem til hos Dyreværnet i Rødovre.
Jeg ved ikke om det også er en tæve. Hvis den er det. Så kunne den være en hund for jer.