Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 24-04-2015, 08:40

Dalmatiner

Hvad gør man, når man har betalt depositum for en hvalp og sælger så lover den til en anden?
Pengene tilbage? - - Nej det kan ikke lade sig gøre. Har været henne og se hvalpene og betalte der pengene for at reservere. Fandt siden ud af hun havde (skriftligt) lovet den samme hvalp til en anden. Foreholdt hende mine oplysninger, i håb om det var en fejl, men det var det ikke, tvært imod blev hun bare uforskammet og fortalte i vendinger, der ikke er egnede for gengivelse her, hvad hun mente om os og hvad vi var for nogen.
Det drejer sig heldigvis kun om 1000kr men hvorfor skal jeg bare forære et så uforskammet menneske 1000kr for, - - -ingen ting!

Skriv et svar til indlægget24-04-2015, 13:41
Det var dog en meget useriøs opdrætter, du har besøgt og købt hvalp hos. Jeg går ud fra hvalpen ikke har stambog, samt at opdrætter heller ikke er medlem i en kennelklub, hvor du kan klage og søge juridisk hjælp.

Selvfølgelig skal du kræve pengene tilbage, du har betalt i depositum. I øvrigt må det være bedrageri at sælge samme hvalp to gange. Du har selvfølgelig kvittering for depositummet på 1.000.- og kan bevise det ikke er dig der er "sprunget" fra.
Jeg synes, du skal anmelde opdrætteren til politiet for bedrageri, hvis hun ikke frivillig betaler pengene tilbage. Det er muligt du bliver henvist til "privat søgsmål".