Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 16-04-2015, 07:57

Mangler hjælp til adfærd!!!

Kære jer

Min kæreste og jeg søger noget hjælp til hans hund. Det er en Cavalier King Charles Spaniel.
Vi er lige flyttet sammen og venter barn. Problemet er at hunden altid har været vant til at sidde hos ham eller blive båret rundt på.. Den er på ingen måde selvstændig og vi er bange for det bliver et problem når den lille kommer..


Hunden gør af alle den ikke kender, og kan endda finde på at bide ud efter folk på gaden hvis de prøver at sige hej eller går forbi.. Hans kammerat var også forbi i sidste uge hvor hunden så bider ud efter vennens søn på lige knap 2 år.


Udover dette gør den HVER evig eneste nat.. jeg vågner 15 gange minimum om natten, hvilket jeg ikke sys er optimalt og især ikke under min graviditet. Jeg tænker også det bliver et endnu større problem når lillemanden kommer til verden og han evt. også vågner af det.

Vi har trænet hunden, til at ligge i kurven ved siden af sengen om natten, da jeg ikke kunne holde ud den fyldte hele sengen, dette er gået super godt!! Han hopper dog op en gang imellem, men der er også kun gået 1 måneds tid, så jeg sys han har klaret det rigtig fint!

Har i nogle ideer til at træne ham til ikke at gø hver gang han hører den mindste lyd? og nogle gode ideer til han ikke gør af vores gæster og snapper ud efter børn/ voksne den ikke kender?
- Og udover dette er hunden ekstremt utryg ved at skulle være alene hjemme.. Den har været vant til at være alt for tryg hos kæresten.. Han arbejder nu 11-12 timer om dagen, og hver gang han bare tager sko på eller jakke sidder hunden i kurven og ryster eller løber ind i et andet værelse for at vise den ikke er interesseret i vi går.. Jeg vil gerne have den kan være mere selvstændig samt at den ikke skal være utryg når den er alene.. Den nægter også at spise når den er alene eller ved vi skal gå..

Skriv et svar til indlægget17-04-2015, 10:22

Helt enig.
Giv den en chance for et værdigt liv og hjemskift den til et godt hjem.

Du skriver ikke hvor gammel din kærestes hund er.
Men de adfærdsproblemer han udviser, som må være opstået ved manglende indlæring, opdragelse, socialisering og aktivering som alle hunde har behov for, for at blive trygge, glade og velfungerende, er et hjemskift det bedste. Det er vigtigt det sker til en hundefamilie, med eller uden børn, hvor ny ejer med stor hundeforstand og tålmodighed, er indstillet på at opfylde hundens behov så den med tiden bliver en tryg og glad hund.