Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 03-03-2015, 08:10

Vi passer hund

Vi passer din hund, som en del af familien, i vores eget hjem. Vi er Rolf og Line, hunden Philip og katten Finn. Vi bor på en gård i Bregnerød, lige nord for Farum. Gården består af et hovedhus på 200 m2, et stort anneks, der huser Rolfs fotostudie, og en grund på ca. 10.000 m2. Grunden giver os de perfekte forudsætninger for, at tilgodese alle hundenes forskellige udendørsbehov. Der er forhindringsbane, skovareal, stisystemer og plads til at løbe. Vi er desuden naboer til en stor agilitybane.

Vi passer aldrig flere end tre hunde og sjældent flere end to. Vi har ingen form for opstaldning eller lignende. Vi har begge mange års erfaring med hunde og det er vores ønske, at de skal elske at komme her, lige så meget som at være hjemme. Måske endda en kærkommen afveksling.

Idet vi passer din hund i vores eget hjem, vil den indgå i vores naturlige rutiner og den kommer derfor ud at gå tur, lege og få motion, uden det koster ekstra.

Det er en forudsætning for os, at jeres hund er vaccineret mod de gængse sygdomme, at den ikke fejler noget smitsomt, at den ikke har parasitter samt at den er ansvarsforsikret.

Prisen for en enkelt overnatning er 250 kr. Hvis der er tale om flere hunde eller flere overnatninger, finder vi en favorabel pris. Der er jule- og nytårsaftens tillæg på 150 kr. pr. hund.

Vi glæder os til at passe din hund og vi imødekommer gerne særlige ønsker og specielle behov.


Venligst,

Line & Rolf

Skriv et svar til indlægget12-03-2015, 09:30

Hej
Hvad vil det koste at få passet en hund (stor) en uge? (19/4 - 26/4) og har I en mail/tlf man kan kontakte jer på?
Mvh Hanne

26-05-2015, 14:28

Hej Line og Rolf,
Jeg vil høre om muligheden for at få passet familiens et og alt i perioden 22/7 - 6/8.Freja er en 7 årig engelsk cockerspaniel. ALTID glad og meget mennesketryg. Utrolig nem og ligetil. Det er så vigtigt for os at vi kan rejse med god samvittighed og efter at have læst jeres indlæg tænkte jeg at det kunne været stedet for hende.
Håber at høre fra jer.
Med venlig hilsen
Marina

16-02-2016, 15:40

Hej midt navn er Valdemar en stor labrador hanhun savner nogle og leje med og være sammen med når min mor og far er på arbejde og når min far og mor skal ud. Er meget glad hund eller skov og strand har det lidt svært med andre hanhunde håber og høre fra jer aligevel knus valde

15-03-2016, 15:04

Hejsa

Vi søger en hundepasser til vore dejlige Ronja. Hun er en to år gammel eurasier. Vi har brug for pasning fra d. 21/4 til 26/4 2016. Er det muligt og hvad kommer det til at koste ?
Vi kommer fra Ølstykke.

Mvh
Christine & Kenny

27-11-2019, 20:01

Hej Line og Rolf.
Passer I stadig hund? Og er det muligt at få passet sin hund hos Jer hen over jul og nytår i år?
Mvh Anne Sofie