Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 16-02-2015, 08:21

Hjælp mig!!

Jeg har en hvalp på 12 uger og jeg føler mig virkelig afprøvet det sidste halvandet døgn. Hun laver konsekvent inde lige nu - jeg ved ikke om det er fordi det er så bidende koldt, at det er "hyggeligere" indenfor.

Jeg lufter hende meget, og når hun sætter sig tager jeg hende med det samme og tager hende ud, men så har hun enten travlt med at bide i mine blomster eller sidde klistret i læ op ad døren. Jeg skælder ikke ud, men jeg har da brokket mig i hendes påhør.
Men jeg har ikke et roligt sekund, jeg holder hele tiden øje med hende og det er slet ikke rart eller hyggeligt at have hund lige nu :-(

Og hvad vil jeg så? Tja vil bare høre fra andre der har haft sådan og kan fortælle mig det bliver bedre lige om lidt.

Skriv et svar til indlægget16-02-2015, 15:40

Jeg lufter hende konsekvent ude i i haven hvor hun egentlig fra start selv valgte. Gåturene er mest for at vænne hende til cykler, biler og andre mennesker. Og for motion.

Jeg er bare lidt nervøs for de der aviser - kommer man af med dem igen?

Det er i haven hun bider ikke mine blomster og karter rundt, altså der hvor hun plejer at besørge. Jeg kan ikke lade hendes efterladenskaber ligge da hun æder det.

Jeg siger: kom, ud og tis. Og så siger jeg tis flere gange når hun kommer ud. Det har virket men lige nu virker det ikke.